News

Komentari 5

Pizza na otvorenom u mećavi: 'Hvala New Yorku što nam je omogućio da ovako uživamo'

Pizza na otvorenom u mećavi: 'Hvala New Yorku što nam je omogućio da ovako uživamo'

"Ovo je naša prva snježna oluja od kad smo ovdje. Stoga bih volio zahvaliti gradu New Yorku za ovu prekrasnu noć", napisao je Sacramone na svom Instagram profilu.

Vlasnik restorana iz Queensa videom u noćašnjoj mećavi poručio je guverneru New Yorka Andrewu Cuomu što misli o zabrani posluživanja u zatvorenom. Iz prkosa, vlasnik je za svoje djelatnike organizirao večeru na otvorenom u noći kada je grad pogodila strašna snježna oluja. 

Rocco Sacramone (62), koji vodi Trattoria L'incontro u Astoriji, na večeri za Instagram je poručio guverneru kako se on ipak snašao unatoč svim zabranama te počastio zaposlenike pizzom. 

- Ovo je naša prva snježna oluja otkad smo ovdje. Stoga bih volio zahvaliti gradu New Yorku za ovu prekrasnu noć - napisao je Sacramone na Instagram profilu restorana. 

Uz video na kojem se prikazuje njihova večera stavio je heštegove #hastagflorida i #nemojpitatizaporez. 

- Kao što vidite, večeramo vani - rekao je vlasnik na videu. 

Guverner Cuomo je prije nekoliko dana zabranio okupljanje unutar zatvorenih prostora kao što su restorani zbog sve većeg broja zaraženih korona virusom. 

Sacramone je izjavio kako nije spreman ponoviti ovu večeru, no da mu je drago što su ju organizirali. 

- Ono što smo učinili sinoć je bilo genijalno. Željeli smo vidjeti kako izgleda. No, moraš biti lud da ponoviš, nakon deset minuta noge su mi bile drvene - našalio se. 

Najčitaniji članci