Obavijesti

News

Komentari 1

Planula je kuća, u požaru je teško opečen vlasnik (64)

Neslužbeno se doznaje da je ozlijeđeni Podgajčanin invalid bez noge, a vatra mu je zahvatila više od 60 posto tijela te se nalazi u teškome stanju. Požar je izbio zbog neispravnog električnog kabela grijalice

VIDEO

Zbog teških ozljeda zadobivenih u požaru u obiteljskoj kući u Posavskim Podgajcima, 64-godišnji vlasnik kuće, nakon pružene primarne pomoći u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci prevezen je u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu, izvijestili su u utorak iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Kako navodi policija, požar je izbio u nedjelju oko 2 sata u obiteljskoj kući, u Ulici Matije Gupca u Posavskim Podgajcima, a očevidom je utvrđeno da je uzrok požara neispravan električni kabel grijalice.

Neslužbeno se doznaje da je ozlijeđeni Podgajčanin invalid bez noge, a vatra mu je zahvatila više od 60 posto tijela te se nalazi u teškome stanju.

Nešto prije 17 sati u nedjelju je izbio požar u kući u Kolodvorskoj ulici u Ostrovu, pri čemu je vatra zahvatila dnevni boravak kuće i nije se proširila na okolne prostorije. Požar su ugasili pripadnici DVD Ostrovo.

Od početka sezone grijanja 20 požara u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Prema policijskoj evidenciji u ovogodišnjoj sezoni grijanja koja je započela 1. listopada 2017. do danas je evidentirano 20 požara na području djelovanja PU vukovarsko-srijemske.

Njih 13 dogodilo se 2017. godine, a sedam ove godine.

U cijeloj 2017. godini evidentirano je 53 požara.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.