Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
199 komentara

Planuo auto kćeri tajkuna: U zadnji tren izvukli dvije curice

Drama u Zagrebu: Zbog tehničkog kvara zapalio se auto Cecilije Gucić. U pomoć joj je dotrčao zaštitar i ugasio buktinju, a prolaznica je pomogla djeci da izađu van

Foto: čitatelj 24sata
199 komentara

Kroz prozor sam vidio kako auto gori. Uzeo sam aparat, izašao van i ugasio vatru koja je sukljala iz haube, prepričao je Donat Ratković (21), zaštitar AKD zaštite koji je pomogao vozačici i njezinim kćerima.

Za volanom Mercedesa u plamenu u četvrtak ujutro bila je Cecilija Gucić (39), kći posrnulog tajkuna Josipa Gucića.

POGLEDAJTE VIDEO: Zaštitar koji je pomogao majci i kćerima

[video: 1189678 / ]

josip gucic | Autor: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Josip Gucić

Vozila je kćeri prema gradu i stala na semaforu u zagrebačkoj Maksimirskoj cesti. Vozač iz suprotnog smjera izašao je van i rekao joj da stane i da joj gori auto. Odmah se parkirala u stranu te su joj građani dotrčali u pomoć.

- Vikala sam da odmah izađe iz auta. Naredila sam to i curicama. Jedna je sama izašla, a drugu sam ja izvukla van - kazala je žena koja se zatekla na ulici. Iako je herojski postupila, željela je ostati anonimna. Hrabri zaštitar se za to vrijeme borio s vatrom i čekao da dođu vatrogasci koji su dokrajčili buktinju.

Očevid je pokazao da je za požar Mercedesa kriv tehnički kvar. Cecilija i kćeri bile su u šoku, ali nisu bile ozlijeđene. Po njih je brzo došao član obitelji. Jučer nisu bili dostupni za komentar.  

Foto: Robert Brkić

U vožnji je planuo prednji kraj

Ljudi su upozorili vozačicu da vatra suklja ispod auta. Skrenula je na parking. Do nje je dotrčao zaštitar s vatrogasnim aparatom.

Dim je prodirao u unutrašnjost

Žena u prolazu prišla je Ceciliji i rekla da hitno izađe van. Jedna djevojčica izašla je sama dok je drugoj pomogla prolaznica.

  

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message