News

Komentari 5

Planuo požar u krugu bolnice u V. Toplicama, nema ozlijeđenih

Do istjecanja plina nije došlo. Požar su ugasili pripadnici vatrogasne jedinice bolnice, DVD Varaždinske Toplice, i JVP Varaždin

U ponedjeljak oko 21.45 sati na Trgu Svetog Martina u Varaždinskim Toplicama u krugu bolnice izbio je požar u blizini kotlovnice na isparivaču ukapljenog naftnog plina.

Policija je objavila kako je očevidom utvrđeno da je do požara došlo uslijed kvara na razvodnoj električnoj kutiji te je došlo do zapaljenja električnih kablova i kućišta. Do istjecanja plina nije došlo. Požar su ugasili pripadnici vatrogasne jedinice bolnice, DVD Varaždinske Toplice, i JVP Varaždin.

Ozlijeđenih nije bilo, već je nastala materijalna šteta koja će se utvrditi naknadno.

Izgorjela radionica

Požar koji je buknuo na osobnom automobilu Citroen C 2, u ponedjeljak oko 14 sati i 30 minuta u Strahonincu, Poljskoj ulici u autoservisu u vlasništvu 62-godišnjaka, proširio se na krovište radionice koje je u potpunosti izgorjelo, priopćili su iz PU međimurske. Vlasnik radionice je zavarivao pragove na Citroenu koji se zapalio. Kako 62-godišnjim muškarac nije stigao na vrijeme ugasiti vatru ona se proširila na vozilo i potom na krovište radione. Požar su ugasili pripadnici JVP-a Čakovec, dok se materijalna šteta procjenjuje na tristotinjak tisuća kuna, pošto je u požaru u potpunosti izgorio natkriveni dio radione, osobni automobil (Citroen C2) i razni autolimarski alat. Policija će o požaru dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Najčitaniji članci