Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
228 komentara

'Plenković je o Tuđmanu imao baš najgore moguće mišljenje!'

Predsjednički kandidat SDP-a Zoran Milanović rekao je u subotu na predizbornom skupu u Dubrovniku kako Andrej Plenković, kojeg zna četvrt stoljeća, o Franji Tuđmanu nikad nije imao lijepe riječi

Predizborni skup Zorana Milanovića u Osijeku
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
228 komentara

Milanović je napomenuo kako mu je jako simpatično gledati kako su ljudi poput 'novoprobuđenog i novopečenog štovatelja Franje Tuđmana' Andreja Plenkovića, za koje zna tko su i što su, razvili duboki afinitet i afekt prema Franji Tuđmanu.

- To je neiskreno. Moj pozdrav i razdragani mah novom ljubitelju Franje Tuđmana. Znamo tko je Plenković. On o Tuđmanu ima najgore moguće mišljenje, lošije nego ja, rekao je Milanović.

Split: Andrej Plenković položio vijence kod spomenika  Franje Tuđmana PLENKOVIĆ O TUĐMANU: 'Bio je vizionar, a njegova nas hrabrost i danas obvezuje...'

Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković je u subotu u Splitu na svečanoj akademiji u povodu 20. godišnjice smrti prvoga hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana istaknuo kako je Tuđman imao ne samo potporu naroda, nego i Katoličke crkve te da je bio istinski hrvatski suverenist koji je tu zadaću ispunio kada je trebalo.

- Bio je vizionar, državnik i čovjekom koji je u najzamršenijim povijesnim okolnostima pronašao snage i prepoznao veliki prijelomni trenutak na europskom kontinentu da realizira svoju ideju slobodne i samostalne hrvatske države, rekao je, uz ostalo, Plenković.

Večeras je na Stradunu jednostavno normalno!

Posted by Zoran Milanović on Saturday, 7 December 2019

Tema: Predsjednički izbori

Možda vas zanima i ovo:
Message