Obavijesti

News

Komentari 12

Plinskim bocama raznijeli su bankomat, ali novac nisu uzeli

Plinskim bocama raznijeli  su bankomat, ali novac nisu uzeli
1

Snažna eksplozija uzdrmala je u noći mještane Kovača kraj Kaštelira na Poreštini. Ovo nije prvi ovakav slučaj. Nakon očevida susjedi su pomogli u čišćenju krša na mjestu eksplozije

VIDEO

U ponedjeljak u 3.20 probudio me strašan prasak, silna eksplozija od koje se sve zatreslo. Pomislila sam da je nevrijeme. Pogledala sam kroz prozor, te vidjela dim i dvoje ljudi kako bježe.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Od eksplozije su popucala stakla, nosivi zid, trećina trgovine je oštećena, kao i dio krova te skladište. Šteta je zasigurno milijunska, ispričala nam je u ponedjeljak I. B., vlasnica kuće, kafića i prostora u kojem se nalaze market i bankomat.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:12

Ne želeći da joj spominjemo ime, dodala je kako ova eksplozija dodatno unosi nesigurnost od lopova među mještane Kaštelira. Drski i policiji još nepoznati lopovi u mjestu Kovači kraj Kaštelira na Poreštini plinskim su bocama doslovce raznijeli bankomat Privredne banke Zagreb, koji je uništen do neprepoznatljivosti.

Snažna eksplozija uzdrmala je i na noge digla cijelo susjedstvo, a puka je sreća što nitko nije stradao. Dvije velike plinske boce koje je policija zatekla na skladišnim kolicima, preuzela je radi dodatnih analiza i vještačenja. Osim načina, mještane mirnog naselja Kovači šokirala je i drskost lopova. Susjedi su strpljivo čekali da se policijski očevid dovrši, kako bi vlasnicima mogli pomoći raščišćavati krš koji je ostao iza eksplozije.

Nastala šteta još se utvrđuje, a neslužbeno doznajemo kako se lopovi i nisu domogli velikog novca jer su odmah pobjegli. Dio novca, prema pričanju mještana, zbog siline eksplozije ostao je razasut u krugu od desetak i više metara.

Ovo nije prvi slučaj takozvane “kontrolirane eksplozije” kojom su lopovi na identičan način doslovce raznosili bankomate na Poreštini i širem istarskom području bježeći s pozamašnim plijenom. Očito je da su lopovi i u ovakvim drskim i bahatim nasrtajima na bankomate eksplozijama uvijek barem jedan korak ispred policije.

U istarskoj policiji tek su kratko izvijestili da je u ponedjeljak ujutro eksplodirao bankomat u naselju Kovači na području općine Kaštelir - Labinci te da se intenzivno traga za počiniteljima koji su eksploziju izazvali.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina
POGLEDAJTE VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina

U Nacionalnom parku Plitvička jezera, nakon više desetljeća, krajem travnja primijećen je suri orao. Ptica je strogo zaštićena i kritički ugrožena

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao