News

Komentari 7

Pljačka zračne luke: Uhitili su ženu, u hostelu našli i oružje

Pljačka zračne luke: Uhitili su ženu, u hostelu našli i oružje

Ženu su uhvatili u hostelu, a u jednoj od soba koje je iznajmila pronašli su oružje. Odredili su joj istražni zatvor 30 dana. A istražni zatvor produžen je ocu i sinu Katušić, osumnjičenima za prošlogodišnju pljačku

Dubrovačka policija objavila je kako su u Gružu uhitili ženu (40) iz Bosne i Hercegovine zbog sumnje da je sudjelovala u pljački Zračne luke Dubrovnik u listopadu prošle godine, kad su zaštitarima uzeli torbu sa 750 tisuća kuna.

Ženu su uhvatili u hostelu, a u jednoj od soba koje je iznajmila pronašli su oružje. Odredili su joj istražni zatvor 30 dana. A istražni zatvor produžen je ocu i sinu Katušić, osumnjičenima za prošlogodišnju pljačku.

Antun i Antonio Katušić, otac i sin iz naselja Gabrili, osumnjičeni su da su u Zračnu luku Dubrovnik stigli s ukradenim skuterom oko 7.40.

Naoružani su zaskočili zaštitare koji su prevozili novac iz duty free shopa i sukobili se s njima.

Zaštitar s novcem nije htio predati plijen pa su se počeli tući i hrvati po asfaltu, dok su ostali radnici zaprepašteno gledali.

Na kraju je jedan od razbojnika uspio izvući pištolj i uperiti ga u zaštitara, koji mu je predao torbu s oko 750 tisuća kuna.

Nakon pljačke dvojac je pobjegao u Sutorinu, mjesto u susjednoj Crnoj Gori. Tamo su sjeli u jedan restoran i ručali. 
 

Najčitaniji članci