Obavijesti

Promo sadržaj

Po prvi puta „Zrče u Samoboru“ za kraj ljeta

Po prvi puta „Zrče u Samoboru“ za kraj ljeta
7

Fantasy Land uz podršku grada Samobora ove godine organizira najluđi pool party, ispod zidina Starog Grada, na prekrasnoj lokaciji Vugrinščak

Samobor ima fašnik, kremšnite i POOL PARTY

Fantasy Land uz podršku grada Samobora ove godine organizira najluđi pool party, ispod zidina Starog Grada, na prekrasnoj lokaciji Vugrinščak. Zatvaranje ljetne sezone ne može proći bez zadnjeg, velikog eventa, na kojem vas očekuju brojna iznenađenja i otkvačen provod, koji ćete još dugo pamtiti. 

LINE UP je zastrašujuć – DJ-i sa Zrča dolaze u Samobor

Najbolji DJ-i očekuju vas na plesnom podiju. House glazbu DJ Marshmello neće puštati, no DJ dvojac XO hoće.  Resident DJ-i @ Aquarius Cluba Zrce Beach & Aquarius Club Zagreb vas pozivaju da zajedno s njima zatvorite ljetnu sezonu, s jedinim, pravim pool party-em, na kontinentu. 

Za one koji više vole RnB glazbu, DJ Indy, koji ljeto provodi na vodećem festivalu u regiji (Fresh Islandu) puštati će frekvenciju glazbe, koja će vas baciti u trans i s kojom ćete poslati zadnje pozdrave suncu. 

Za Samoborke i Samoborce vrlo dobro poznati „domaći dečki“,  Base Brothers će zapaliti atmosferu i gasiti požare ako do njih dođe.
Očekuje vas i nagradna igra, koju organizira Fun Factory, a koji će podijeliti nagradna putovanja najsretnijima.

Organiziran prijevoz party busom powered by Radio Enter

Prati radio Enter od 20.08 i uskoči u party autobus. Za sve ostale zainteresirane, osiguran je i dodatan autobus, za koji će prijevoz u oba smjera koštati samo 20 kuna. 

Ulaznice

Early bird ulaznice po najpovoljnijim cijenama možete nabaviti do 20.08 na www.entrio.hr ili na svim prodajnim mjestima Entrio.hr. Cijene nakon toga idu gore. 

Piće po specijalnim cijenama

Iz Fantasy Landa kažu da će cijene pića biti po posebnim cijenama, zbog kraja ljetne sezone i godišnjih odmora, čitaj;  potrošnje na moru.

Za sve novosti pratite nas na Facebook ili Instagram profilu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje
PROMO

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje

Iz Bobisa pozivaju: "Pridružite se Bobisu i gradu Splitu, u utorak 7. svibnja, na splitskim Prokurativama i budite dio povijesti dok slavimo ovogodišnju Sudamju i 75 godina legendarnog Bobisa.“

Evo zašto liječnici preporučuju redovite specijalističke preglede i laboratorijske pretrage
PROMO

Evo zašto liječnici preporučuju redovite specijalističke preglede i laboratorijske pretrage

Laboratorijske pretrage te specijalistički i sistematski pregledi spadaju među temeljne medicinske postupke kojima se vrlo precizno može odrediti zdravstveno stanje pojedinca.
RBA program Prijatelji po računu vrijedi i za preporuku malim poduzećima i obrtnicima
PROMO

RBA program Prijatelji po računu vrijedi i za preporuku malim poduzećima i obrtnicima

Raiffeisen banka u sklopu svog programa preporuke Prijatelji po računu, osim nagrađivanja novih i postojećih klijenata fizičkih osoba, nagrađuje i postojeće klijente koji preporuče RBA malim poduzećima i obrtnicima