News

Komentari 0

Pobjednički listić pronašla u rođendanskoj čestitki: Svaki će mjesec dobiti 10.000 funti!

Pobjednički listić pronašla u rođendanskoj čestitki: Svaki će mjesec dobiti 10.000 funti!

Cheryl vjeruje da je sreća 'pomazila' zahvaljujući njezinu ocu koji je uvijek vjerovao da će oni 'osvojiti velike dobitke' na lutriji

Cheryl Crowley (45) iz Londona otvorila je rođendansku čestitku svoje kćeri Jade (27) i iznenadila se kad je unutra pronašla pobjednički listić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osvojila je 10.000 funti koje će dobivati svaki mjesec narednih godinu dana.

Naime, njena kćer Jade kupila je sretan listić dan prije Cherylinog rođendana, 7. svibnja i stavila u rođendansku čestitku za njenu majku.

Sljedeći dan Cheryl je provjerila brojeve na listiću i shvatila da je pobijedila.

A dobre vijesti nisu mogle doći u bolje vrijeme jer su se Cheryl i njezina obitelj suočavali s teškim vremenima tijekom pandemije.

- Bilo je to vrlo teško vrijeme za našu obitelj. Izgubili smo vrlo dragog člana obitelji od Covida i morali smo štedjeti i spajati kraj s krajem kako bismo skupili novac za dostojnu sahranu, ovo je konačno nešto pozitivno i vrijedno slavljenja - rekla je Cheryl.

Cheryl vjeruje da je sreća 'pomazila' zahvaljujući njezinu ocu koji je uvijek vjerovao da će oni 'osvojiti velike dobitke' na lutriji.

 - Uvijek smo voljeli njegov optimizam, ali nakon teških vremena koje smo imali iskreno nisam vjerovala da se nešto tako divno može dogoditi. Oduševljena sam što se pokazalo da je tata ipak u pravu i da možemo početi uživati ​​u životu - izjavila je.

Njezina kćer Jade je zahvalna što će joj se majka napokon počastiti 'finim' stvarima u životu.

- Moja mama je jednostavno nevjerojatna. Učiteljica je u osnovnoj školi već 15 godina, ali i dalje je našla vremena za brigu o starijem rođaku i pomoć s moje troje djece, tako da definitivno zaslužuje ovo - rekla je Jade.

Dobitak planiraju potrošiti na izlete na plažu i luksuzni shopping.

Najčitaniji članci