Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
34 komentara

Pobuna u Klari: Ljudi ogorčeni jer je susjed postavio repetitor

Ne želim da mi djeca zbog zračenja završe na onkologiji. Dozvolio je da mu na njegov krov stave repetitor, a da susjede nije pitao, kaže susjed Ivica Mandić (36)

Igor Kralj/Pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell
34 komentara

Pedesetak stanara zagrebačke Klare u srijedu je cijeli dan prosvjedovalo zbog susjeda M. R. koji je na svoju kuću u Malnarovoj ulici stavio telekomunikacijski repetitor.

Učinio je to u ranu zoru kao kriminalac da ga nitko ne vidi, ljutit je Ivica Mandić

- Ne želim da mi djeca zbog zračenja završe na onkologiji. Dozvolio je da na njegov krov stave repetitor, a da susjede nije pitao. Učinio je to u ranu zoru kao kriminalac da ga nitko ne vidi – ljutit je bio Ivica Mandić (36), jedan od susjeda koji je također prosvjedovao. 

Kažu da se M. R. ujutro iskrao iz kuće i preparkirao svoj auto podalje od kuće jer je vidio da se sve više susjeda okuplja oko njegove kuće. Otada se više nije vratio, ali su se u kući zatvorili njegov sin i majka koji s novinarima nisu htjeli razgovarati. 

Stigla je i interventna policija...

U poslijepodnevnim satima zbog sve većeg broja susjeda, koji su demonstrativno stajali pred kućom M.R., došla je i interventna policija. 

No, stanari Malnarove ulice su i dalje mirno prosvjedovali te nisu morali intervenirati. 

'Kad neće institucije, repetitore ćemo sami zaustaviti'

Revoltirani poručuju da će sami zaustaviti da repetitore postave do kraja, kada već nitko iz mjerodavnih institucija ne želi reagirati na njihove prosvjede.


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message