Obavijesti

News

Komentari 4

Počela je šesta generacija Styria:SCOOL Akademije!

Počela je šesta generacija Styria:SCOOL Akademije!
6

Za 20 najboljih studenata iz 10 gradova danas počinje Styria:SCOOL Akademija, program stjecanja praktičnih znanja iz područja medijske industrije

VIDEO

Cilj Styria:SCOOL Akademije je studentima omogućiti lakšu i bržu integraciju u poslovni svijet kroz prenošenje stručnih znanja, pružanje konkretnih prilika za rad ili osvajanje novčane stipendije. Akademija je namijenjena svim studentima bez obzira na studij i usmjerenje. 

Selekcijskim postupkom izabrano je 20 studenata sa 13 fakulteta koji će u sljedećih 6 tjedana steći raznovrsna znanja koja će im prenijeti Styrijini stručnjaci. Također, imat će priliku nadopuniti ih praktičnim radom unutar Styrijinih tvrtki gdje će iz prve ruke iskusiti dinamičan medijski svijet.

Kroz predavanja veliki naglasak stavlja se na važnost međusobne suradnje, sagledavanje šire slike i rada u multidisciplinarnom timu koji su neophodni za uspjeh poslovne ideje ili projekta.

Vrhunac Styria:SCOOL Akademije bit će prezentacija projektnih rješenja kojima će studenti pokazati stečena stručna znanja i vještine. 
Najbolji od najboljih dobit će stipendiju ili priliku za rad unutar odjela Styrijinih tvrtki i to onih kojima će studenti svojim sposobnostima i vještinama najviše doprinijeti. 

Styria:SCOOL Akademija danas je otvorena pozdravnim govorima članica Odjela upravljanja ljudskim potencijalima u kojima su prezentirane organizacijske vrijednosti kao i vrijednosti same Styria:SCOOL Akademije. Otvorenju su prisustvovali i Styria:SCOOL Alumni članovi koji su novim polaznicima prenijeli iskustva stečena tijekom pohađanja Akademije, rada unutar organizacije, kao i organiziranja aktivnosti za Alumni zajednicu. 

U nastavku ih očekuje zanimljiva iskustvena radionica u kojoj će dobiti detaljniji uvid u vlastite socijalne kompetencije s naglaskom na rad u interdisciplinarnim timovima. 

Tijekom sutrašnjeg dana, Ivan Buča, izvršni urednik portala 24sata održat će predavanje i radionicu na temu utjecaja digitalizacije na formiranje novih trendova u suvremenim medijima.   

U tjednima koji dolaze izvještavat ćemo o detaljima sa Styria:SCOOL Akademije i dojmovima polaznika kojima želimo puno uspjeha i dobre zabave!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.