Obavijesti

Promo sadržaj

Podigni glavu i pogledaj u oblake!

Podigni glavu i pogledaj u oblake!
1

Iz Zagreba možete otputovati u Sarajevo dvaput na dan, osim subotom, jedanput. Stoga prošetajte Baščaršijom i uživajte u izvrsnoj ponudi nekog šarmantnog lokala

I ovaj mjesec Croatia Airlines nudi vam povratne aviokarte po promotivnim cijenama za popularne destinacije. Ovaj put poletjeti možete u Sarajevo i Skoplje već od 109 eura, a za Mostar već od 89 eura.

Iz Zagreba možete otputovati u Sarajevo dvaput na dan, osim subotom, jedanput. Stoga prošetajte Baščaršijom i uživajte u izvrsnoj ponudi nekog šarmantnog lokala. Croatia Airlinesom, također svaki dan, možete otputovati iz Zagreba u Skoplje. Makedonska metropola, poznata po bogatoj enogastronomskoj ponudi i gradskim znamenitostima, dočekat će vas također raširenih ruku. A zaputiiti se možete i na obližnje Ohridsko jezero. Poletite i na novoj liniji Zagreb -  Mostar, četvrtkom i nedjeljom, a iz Mostara u Zagreb,  petkom i ponedjeljkom. Letovi će se u iste dane obavljati i tijekom zime.  

Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC). Posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr i pratite ponude!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!