Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Podmetnuti požari u Istri: Auto i kamp kućicu je netko zapalio

Istarska policija i vatrogasci imali su doslovce buran vikend kako bi na vrijeme intervenirali na razne požarne i druge dojave otkako je zapuhao snažan i olujni hladan vjetar

1 komentara

Tako su u Ulici Svetog Martina u Vodnjanu gasili požar na automobilu, koji je izbio 24. veljače oko 2.35 sati. Nitko nije ozlijeđen, ali je 29-godišnjaku nastala materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. Požar je ugašen oko 3.20 sati, a policija u suradnji s inspektorom zaštite od požara PU istarske obavili i očevid.  Utvrđeno je da BMW pulskih registracija, a koji je u potpunosti izgorio, planuo otvorenim plamen nepoznatog porijekla, pa se sada traga za počiniteljem. 

Dan prije, u subotu 23. veljače oko 7 sati, u naselju Turnina u Rovinju, netko je također podmetnuo požar, a tada je u potpunosti izgorjela kamp kućica koju je koristio 56-godišnjak. Požar su ugasili rovinjski vatrogasci oko 8.50 sati. 

U nedjelju je nedjelju, 24. veljače oko 1.35 sati, u mjestu Đuba na području Umaga, izbio je požar i baraci u vlasništvu pravne osobe iz Umaga. U požaru nitko nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Požar su ugasili umaški vatrogasci oko 4.30 sati, a policija u suradnji s inspektorom zaštite od požara utvrdila da je i u ovom slučaju požar podmetnut

Posljednji zabilježeni požar, dogodio se nedjelju 24. veljače oko 22.15 sati, a policija je zaprimila dojavu da gori šuma na teško pristupačnom terenu, iznad županijske ceste 5012 Vodice-Mune. Gašenje požara je u tijeku te ne postoji opasnost da će se požar proširiti na najbliže naseljeno mjesto Vodice. Zasad se još ne zna kako je nastao. 

Možda vas zanima i ovo:
Message