News

Komentari 152

Poginuo motociklist (37) iz Međimurja kojem se sudi za ubojstvo mladića od 2011.

Poginuo motociklist (37) iz Međimurja kojem se sudi za ubojstvo mladića od 2011.

Prva presuda za smrt Tomislava Pergara donesena je 2017. Prema njoj, sva trojica osumnjičenika dobila su kaznu zatvora od tri godine i osam mjeseci. Presuda je poništena, a nova, manja, je donesena ove godine

Muškarac (37) poginuo je u Međimurju nakon što je u zavoju motociklom udario u dva auta koji su dolazili iz suprotnog smjera. Kako javlja eMeđimurje, radi se o jednom od trojice muškaraca koji su u siječnju 2011. u Čakovcu pretukli Tomislava Pergara, koji je kasnije preminuo u bolnici od zadobivenih ozljeda. 

Prva presuda za taj slučaj donesena je 2017., a prema njoj su sva trojica okrivljenika dobila kaznu zatvora od tri godine i osam mjeseci. No, viši sud je kasnije poništio odluku. 

U veljači ove godine donesena je nova presuda. Prema njoj su ponovno sva trojica osuđena na zatvorske kazne, no ovoga puta su one smanjene. Nepravomoćno su osuđeni na dvije godine i 10 mjeseci zatvora. 

Kako eMeđimurje neslužbeno doznaje, muškarac je tek danas kupio motocikl, a nekoliko sati kasnije na njemu izgubio život. 

Najčitaniji članci