Obavijesti

Promo sadržaj

Pogledaj u oblake uz Croatia Airlines!

Pogledaj u oblake uz Croatia Airlines!
1

Posjetite Bukurešt, grad parkova i lijepe arhitekture, koji nazivaju Parizom Istoka. Očekuje vas i Milano, moderan i najveći grad sjeverne Italije, koji je zbog gospodarske razvijenosti i visoke kulture življenja, uzor mnogim metropolama

Croatia Airlines u ožujku vam nudi povratne aviokarate za izravne letove iz Zagreba u Prag po povoljnoj cijeni već od 119 eura, Bukurešt već od 159 eura i Milano već od 169 eura.

Mnogo je razloga za posjet ovim gradovima. Poletite u zlatni Prag, jedan od najljepših europskih gradova čija je prošlost ostavila trag u njegovoj sadašnjosti. Posjetite Bukurešt, grad parkova i lijepe arhitekture, koji nazivaju Parizom Istoka. Očekuje vas i Milano, moderan i najveći grad sjeverne Italije, koji je zbog gospodarske razvijenosti i visoke kulture življenja, uzor mnogim metropolama.

Rezervirajte svoj let na vrijeme i od travnja do listopada, više puta na tjedan, poletite u ove atraktivne gradove!

Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice Croatia Airlinesa i uključuju ručnu prtljagu do 8 kg, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC). 

Posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr i pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!