Obavijesti

News

Komentari 320

Plenković slavio uz 'Eye of the Tiger': Na pravom smo putu!

Plenković slavio uz 'Eye of the Tiger': Na pravom smo putu!
5

Imali smo težak mandat, put iskušenja, a izazovi pred nama još su i veći, rekao je predsjednik HDZ-a u pobjedničkom govoru u kojem je nedostajalo njegove tipične žustrine. Ali nije i veselja

VIDEO

Ušao je u stožer HDZ-a oko 20.30, dobio gotovo petominutni pljesak okupljenih u Arheološkom muzeju, a onda, dobro raspoložen, urgirao kod zaštitara na ulazu da puste i one koji nemaju akreditaciju.

Pokretanje videa...

plenki 00:50

Andrej Plenković ima jako puno razloga za zadovoljstvo nakon uvjerljive pobjede na parlamentarnim izborima. Nastavit će voditi Hrvatsku u iduće četiri godine, a pobjednički govor održao je desetak minuta prije ponoći. Ušao je na pjesmu "Eye of the Tiger".

POGLEDAJTE VIDEO:

Govor je bio poprilično kratak, ali i ne tako euforičan kakva je bila atmosfera koja je uslijedila. Plesalo se i pjevalo...

- Hvala vam, dragi prijatelji, na sjajnom rezultatu i pobjedi HDZ-a na izborima. Hvala svima. Želim prije svega zahvaliti svim hrvatskim građanima koji su izašli na birališta i dali glas. Bilo nama koji smo dobili većinsko povjerenje, bilo drugim strankama. To je demokracija, iskaz volje naroda u smjeru kojim putem da ide Hrvatska - rekao je Plenković i dodao:

- Ovakav rezultat HDZ-a ne samo da je velik, nego obvezuje. Imali smo težak mandat, put iskušenja iza nas, a izazovi pred nama izgledno su još i veći. Takve okolnosti zahtijevaju rad, energiju, entuzijazam, elan, požrtvovnost. I odgovornost, i znanje, i iskustvo. Sve to nastojali smo sintetizirati u programu i ljudima koji su bili na kandidacijskim listama.

- Vodit ćemo računa o toj potpori jer Hrvatska treba rješenja za jačanje demokracije, ljudskih i manjskih prava. Hrvatska treba politiku novog suverenizma, našeg prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana jer smo u proteklim godinama postavili HDZ na mjesto političkog spektra gdje je on oduvijek želio. Znamo da smo na ispravnom putu za vrijednosti i napredak Hrvatske.

- Učinili smo maksimalan napor, a ovakva pobjeda daje nam za pravo da budemo veseli i opušteni, a sutra od 9 sati krećemo raditi zajedno za Hrvatsku. Hvala i živjeli!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 320
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa