Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pogreb Voškiona: Beba Mauro u lijesu sa majkom

Puljani su se na Gradskom groblju oprostili od petero članova obitelji Voškion koje je svirepo pobio Damir Voškion (46). U Puli je Dan žalosti

S. Miljević
Foto: S. Miljević
17 komentara

Mali Mauro pokopan je u istom kovčegu s majkom Natašom. U malom bijelom lijesu kraj njih ležala je 7-godišnja Karla. Posljednji se put od svojih najmilijih - supruga Renata, sina Dena, snahe Nataše i dvoje unučića - oprostila Milena Voškion. Ona je u nekoliko minuta izgubila cijelu obitelj, a drugog sina čeka maksimalna zatvorska kazna. Previše tuge za svakoga. Milena je prije nekoliko dana operirala koljena pa je na pogreb došla u invalidskim kolicima. Njezini jecaji sledili su tisuće Puljana koji su došli na pogreb. U hladnu zemlju ispraćeni su stihovima Miše Kovača “Moj život je kratak bio...”
Zastave su u Puli na pola koplja, otkazane su sve zabavne i javne priredbe - grad je još u šoku i tuzi zbog smrti obitelji. U ponedjeljak u 15 sati na Gradskom groblju građani su se oprostili od petero članova te obitelji koje je brutalno likvidirao Damir Voškion (46) zato što je mislio da ga netko truje. Tisuće Puljana bilo je na pogrebu žrtava Damira Voškiona. Stojan Petković, otac ubijene Nataše, majke Maura i Karle, prethodno je pozvao sve one koji žele poslati vijenac na grob ubijenih članova obitelji Voškion da novac doniraju Odjelu psihijatrije pulske bolnice kako bi se ubuduće, možda, izbjegle takve tragedije.  

Možda vas zanima i ovo:
Message