Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
56 komentara

Pohotna učiteljica: U istoj noći je spavala s dvojicom učenika

SAD: Iako obojica imaju 18, Brittney prema zakonu Južne Karoline prijeti kazna. Nakon zabave jedan je učitelj u školi saznao što se dogodilo i sve je prijavio

Foto: Beaufort County Sheriff's Office
56 komentara

Brittney Whetzel (28), učiteljica iz SAD-a je uhićena jer je spavala s dvojicom učenika. Učiteljica je radila u školi Battery Creek High School u Beaufortu u Južnoj Karolini.

Foto: Beaufort County Sheriff's Office

Prije nego se upustila u aferu pretraživala je da li je to ilegalno. Budući da je u Južnoj Karolini na snazi zakon koji brani seks između nastavnika i učenika bez obzira na to da li su učenici dovoljno stari za pristanak, Brittney je odlučila pričekati dok učenik kojoj joj se sviđao ne završi školu.

No ipak nije mogla čekati te su ona i Akina Andrews koja je radila u istoj školu početkom travnja organizirale zabavu na koju su došla četiri mladića među kojima je bio učenik koji se Brittney sviđao.

Žene su im davala alkohol, a onda je Brittney spavala s učenikom i njegovim kolegom. Iako obojica imaju 18, Brittney prema zakonu prijeti kazna. Nakon zabave jedan je učitelj u školi saznao što se dogodilo i sve je prijavio, piše Daily Mail. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message