Obavijesti

News

Komentari 69

Pokazuju mišiće: Amerikanci bombarderom preletjeli Koreje

Pokazuju mišiće: Amerikanci bombarderom preletjeli Koreje
4

Američke oružane snage poslale su svoju leteću tvrđavu, bombarder B-52, u prelet iznad Korejskog poluotoka, nakon što je Sjeverna Koreja izvela nuklearni pokus

VIDEO

Američke oružane snage poslale su u nedjelju svoju leteću tvrđavu , bombarder B-52, u prelet iznad Korejskog poluotoka, nakon što je Sjeverna Koreja prošloga tjedna izvela novi nuklearni pokus.

POGLEDAJTE VIDEO: Američki bombarderi letjeli nad Korejom

Pokretanje videa...

24sata Video 00:26

Bombarder je u niskom letu preletio južnokorejski grad Osan , a vojska navodi kako se radi o očiglednom pokazivanju mišića.

"Radi se o pokazivanju američke privrženosti našim saveznicima u Južnoj Koreji, Japanu, kao i obrani američkog teritorija", naveo je zapovjednik pacifičkih oružanih snaga, admiral Harry Harris Jr.

"Test kojeg je izvela Sjeverna Koreja je flagrantno kršenje međunarodnih obveza . Združene američke vojne snage nastavit će u Indo-azijsko-pacifičkom području raditi zajedno sa svim našim regionalnim saveznicima i partnerima na očuvanju sigurnosti i stabilnosti", kazao je američki vojni zapovjednik.

Sjeverna Koreja u srijedu je objavila da je uspješno po prvi put izvela pokus s hidrogenskom bombom, no stručnjaci su nakon analiza doveli u pitanje istinitost te informacije navodeći da se radi o pokusu manje snage od one koju bi izazvala takva bomba.

Američki bombarder vratio se nakon preleta u svoju bazu na pacifičkom otoku Guamu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.