Obavijesti

News

Komentari 343

Pokopan ubojica iz Španskog, župnik odbio ubaciti grumen

Pokopan ubojica iz Španskog, župnik odbio ubaciti grumen
6

Rijetki su bili oni koji su na pogrebu zaplakali, jedino je njegova majka Sofija naglas plakala i dozivala sina. – Srce moje, zašto me napusti – plakala je majka

VIDEO

Na mjesnom groblju u Đurđancima u ponedjeljak je pokopan Željko Košta (50) vojni djelatnik koji je na okrutan način prošlog petka ubio svoju suprugu (31), kćerkicu (4) i teško ranio supruginu baku (85). 

Pokopan je u grob uz oca koji je umro prije šest godina, jer je to bila njegova posljednja želja. Najvjerojatnije zbog osude okrutnog djela kojeg je počinio na pokopu nije bilo puno mještana Đurđanaca, unatoč tome što ga svi poznaju kako dobrog i mirnog čovjeka. Željko Košta pokopan je bez vojnih počasti u nazočnosti tek jednog časnika u vojničkoj odori i nekoliko časnika u civilnoj odjeći. 

Svega stotinjak, uglavnom najuže rodbine i sumještana oprostilo se od Košte, puno je njih došlo zbog njegove majke i ostalih članova obitelji kojima je njihov Željko ostavio težak križ da ga nose do kraja života.  Rijetki su bili oni koji su zaplakali, jedino je njegova majka Sofija naglas plakala i dozivala sina. 

– Srce moje, zašto me napusti – plakala je majka. Ono što je zanimljivo jest da župnik koji je nazočio pokopu nakon što je lijes s tijelom Željka Košte spušten u grob nije bacio grumen zemlje u grob, to je učinio samo jedan muškarac koji je bio na sahrani, pa je moguće da je i to bio još jedan čin neodobravanja toga što je učinio. Inače Košta je pokopan u groblju svega pedesetak metara daleko od kućnog praga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 343
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.