Obavijesti

News

Komentari 203

Pokraj Bihaća ubijen katolički svećenik, i to na svirep način

Pokraj Bihaća ubijen katolički svećenik, i to na svirep način
3

Prema prvim nalazima radi se o teškom ubojstvu i nasilnoj smrti. Župnik je ubijen je na vrlo svirep način, rekao je šef policije Unsko-sanskog kantona Marjan Šimić

VIDEO

Katolički svećenik fra Mile Ivančić pronađen je danas mrtav u župnoj kući u selu Zavalje, dvadesetak kilometara od Bihaća, potvrdio je medijima u BiH šef policije Unsko-sanskog kantona Marjan Šimić. On je kazao kako očevid još traje, ali da sve ukazuje na to da je riječ o nasilnoj smrti.

- Prema prvim nalazima radi se o teškom ubojstvu i nasilnoj smrti. Župnik je ubijen na vrlo svirep način - rekao je Šimić.

Svećenika je, kako prenosi agencija FENA, mrtvog u župnom stanu pronašla mještanka Mirjana Dujmović, koja mu je trebala očistiti kuću. Kako joj nije otvarao, a noć ranije dao joj je ključ, zajedno s kćerkom otključala je kuću i pronašla njegovo tijelo.

Kantonalni tužitelj Senad Ljubijankić naredio je obdukciju tijela, kako bi se znao točan uzrok smrti. O motivima policija i istražitleji ne žele govoriti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Službena stranica Župe Zavalje obavijestila je kako je župnik Ivančić iznenada preminuo, ali ne spominju da je riječ o ubojstvu. 

Ivančić je u Zavalju župnik od 1997. godine. Kada je došao u mjesto dočekala ga je spaljena crkva i župni stan, u koji je uselio tek ove godine. Proteklih godina, dok su obnavljani crkva i župni ured, živio je u svojoj rodnoj kući u Međudražju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 203
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1