Obavijesti

News

Komentari 0

Pokret mladih Općine Vrsi: 'Sve nas je manje, dosta je bilo'

Pokret mladih Općine Vrsi: 'Sve nas je manje, dosta je bilo'
1

Nezavisna lista, Pokret mladih Općine Vrsi, sigurna je u to da bi njihova općina, uz vođenje kvalitetne, lokalne, razvojne i fiskalne politike bi mogla postati mjesto poželjno za život

VIDEO

Prije mjesec dana na vrškoj političkoj sceni pojavila se nova opcija, nezavisna lista mladih. Nazvali su se Pokret mladih Općine Vrsi.

Za sebe navode kako su kolektiv mladih i sposobnih ljudi, spremni na rad i puni želje da se bore za napredak njihove Općine koja ima puno neiskorištenog potencijala za bolji život svih njih.

- Mladi smo, hrabri, uporni, ne bojimo se promjena i želimo da se napokon vrednuje znanje, obrazovanje, poštenje, marljivost i jednakost među ljudima u Općini. Imamo kandidata za načelnika, Luka Perinić, bacc.oec, te kandidatkinju za donačelnicu, Anita Predovan, mag.oec. Također, složili smo nezavisnu listu za ulazak u Općinsko vijeće - navode u Pokretu.

Žele, dodaju, promicati zajedništvo među mještanima koji su postali nezadovoljni sa životom u rodnom kraju.

- Život u našoj Općini po mnogima je postao puko preživljavanje jer se ona ne razvija u smjeru u kojem bi trebala i mogla. Točnije, ima sve manje stanovnika jer mlade obitelji napuštaju svoj rodni kraj, tražeći bolji život na drugom mjestu. Mi znamo, štoviše, sigurni smo u to da naša Općina Vrsi, uz vođenje kvalitetne, lokalne, razvojne i fiskalne politike bi mogla postati mjesto poželjno za život. I to je ono što želimo postići! Društvena stabilnost, gospodarski i demografski rast Poljica, Vrsi i Zukava, okosnica su razvoja na kojem ćemo temeljiti svoj rad. Planiramo razviti turizam, poticati mala poduzetništva, obrtništva, OPG-ove, ribarstvo i ostale kulture. Želimo povući sredstva iz europskih fondova koja će pomoći gospodarskom razvoju i ulaganju u infrastrukturu, ceste, vrtiće, škole, rive i priveze, društvena događanja i ostanak ljudi u svim mjestima naše Općine - navode u Pokretu mladih Općine Vrsi.

Želja im je reorganizirati općinsku upravu radi veće efikasnosti i usmjerenosti na pružanje usluga i informacija stanovnicima općine.

- Smatramo da je došlo vrijeme za promjene i smatramo da smo mi promjena koju svi željno iščekuju - navode i napominju kako će svoj program  javno predstaviti u Osnovnoj školi Petar Zoranić u Vrsima u petak s početkom u 19 sati. 

Ovo je lista kandidata Pokreta mladih Općine Vrsi:

Kandidat za načelnika: Luka Perinić, bacc.oec., Vrsi

Kandidatkinja za zamjenicu načelnika: Anita Predovan, mag. oec., Vrsi

Kandidati za Općinsko vijeće:
1. Luka Perinić, bacc. oec., Vrsi
2. Josip Perković, mag. ing. aedif, Vrsi
3. Josipa Maraš, mag. inf., Vrsi
4. Valentin Vučković, mag. pharm., Poljica
5. Antonio Perinić, Vrsi
6. Kristian Vukić, mag. oec., Vrsi
7. Ivan Jurlina, Poljica
8. Nevena Radić, Vrsi
9. Anita Predovan, mag. oec., Vrsi
10. Ivona Vukić, mag. soc. i paed., Vrsi
11. Martina Bukva, mag. oec., Vrsi
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...
'JA SAM POBJEDNIK'

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...

LOKALNI IZBORI Kerum tvrdi da je pokraden: 'To nije viđeno ni u Zimbabveu, ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih. Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako'

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"
NAKON POBJEDE NA IZBORIMA

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"

NIJE ZA NOVE IZBORE: Radimir Čačić razgovarao je s novinarom 24sata Borisom Rašetom i prokomentirao lokalne izbore, krizu u svojoj bivšoj stranci HNS-u kao i krizu Vlade
Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca
DAMIR MANDIĆ

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca

Markantni ravnatelj karlovačke gimnazije Damir Mandić (HDZ) novi je karlovački gradonačelnik. Obiteljski čovjek, otac troje djece nekad je mislio da će svoj život posvetiti Bogu...