Obavijesti

News

Komentari 163

Dan nakon strave u Španskom: Pod nadzorom policije žena koja je bila u autu s napadačem

Dan nakon strave u Španskom: Pod nadzorom policije žena koja je bila u autu s napadačem

Sinoć je u 19:40 u Ulici Dobriše Cesarića u Španskom ranjen muškarac vatrenim oružjem.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
20.06

Nova TV javlja kako je policija privela ženu koja je u petak navečer bila u automobilu s napadačem te je pod nazdorom policije. 

Kako navode, ona ne želi otkriti lokaciju na kojoj bi mogao biti napadač. Stanje ranjenog čovjeka je i dalje nepromjenjeno. 

18.16

Iz zagrebačke policije oglasili su se priopćenjem u kojem navode kako se u službenim prostorijama policije nalazi "osoba koja bi mogla imati korisna saznanja o događaju". 

- Kriminalističko istraživanje je i dalje u tijeku uz nastavak intenzivnih mjera i radnji policije s ciljem pronalaska počinitelja - poručili su. 

Nova TV javlja kako se radi o ženi. 

11.00

Policija i dalje traga za napadačem koji je sinoć na parkiralištu u Ulici Dobriše Cesarića u zagrebačkom naselju Špansko pucao u muškarca. Policija smatra da se radi o pokušaju ubojstva. 

"Jučer, 24. veljače oko 19.40 sati u Zagrebu, Dobriše Cesarića, na parkiralištu, nepoznati počinitelj je pucanjem iz vatrenog oružja pokušao ubiti 44-godišnjaka. Liječnička pomoć ozlijeđenom muškarcu je pružena u zdravstvenoj ustanovi gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen te je pod medicinskom skrbi", objavili su jutros iz policije. 

Policija zna registraciju BMW-a iz kojeg je izašao napadač, kao i identitet osumnjičenog napadača, objavio je Jutarnji list.

9.00

Muškarac je teško ozlijeđen

Ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice Davor Vagić za 24sata je istaknuo da se muškarac koji je u teškom stanju s ozljedom glave dovezen sinoć u njihovu  bolnicu i dalje životno ugrožen. - Operacija je završena, on se sad nalazi u jedinici intenzivne skrbi te je i dalje u teškom stanju odnosno životno je ugrožen- rekao je Vagić za 24sata.

7.55

Policija je sinoć objavila kako je došlo do pokušaja ubojstva muškarca vatrenim oružjem. 

- Policijsko postupanje i očevid je u tijeku, dok se za počiniteljem intenzivno traga - kratko su priopćili. 

 

Komentari 163