Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

Zapeli su autom u metar i pol dubokoj vodi: Stigli vatrogasci

Ovim putem Vatrogasci Jelenje još jednom apeliraju i informiraju javnost da se poslije obilnih kiša, šljunčara Dubina nerijetko napuni vodom te da se iz zbog sigurnosnih razloga nije poželjno voziti po njoj

Foto: Screenshot/youtube
5 komentara

Vatrogasci iz Jelenja morali su u ponedjeljak izvlačiti dostavno vozilo koje je zapelo u vodi dubokoj metar i pol na području šljunčare Dubina, piše jelenje.hr

Dojavu o vozilu kojem je potrebno izvlačenje dobila je policija koja je odmah alarmirala Županijski vatrogasni operativni centar.

- U 15.25 sati zaprimili smo dojavu kako je osoba zapela s osobnim vozilom u vodu dubine 150 centimetara te traži pomoć. Na intervenciju smo odmah krenuli s dva vozila i tri vatrogasca te smo predmetno vozilo “šlepanjem” izvukli iz vode. Na terenu smo zatekli i mlađu žensku osobu - kazao je Kristian Semion iz DVD-a Jelenje, nakon još jedne uspješne i pomalo neobične intervencije jelenjskih vatrogasaca koja je završila u 17 sati, dodajući kako predmetno vozilo nije bilo u voznom stanju te je dovezeno do centra Dražica gdje je vozač zatražio pomoć HAK-a.

Ovim putem Vatrogasci Jelenje još jednom apeliraju i informiraju javnost da se u zimskim mjesecima, poslije obilnih kiša, šljunčara Dubina nerijetko napuni vodom te da se iz zbog sigurnosnih razloga nije poželjno voziti po navedenom prostoru.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message