Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
128 komentara

Policajac govorio ljudima da ne poštuju mjere: 'Ignorirajte to'

Policajac je na društvenoj mreži objavio video u kojem vulgarno komentira ponašanje građana, dok je policajka na profilu nudila prijevoz ljudi iz jednog grada u drugi

Foto: screenshot/instagram
128 komentara

Policajac i policajka Policijske uprave zagrebačke udaljeni su iz službe do daljnjega zbog nedoličnog ponašanja koje šteti ugledu policije. 

Policajac je snimio i na društvenim mrežama objavio neprimjereni video u kojem vulgarno komentira ponašanje građana i mjere protiv širenja korona virusa. 

U svojim videima je propitkivao mjere koje donosi stožer, a sve je kulminiralo kada je pozvao ljude da ne poštuju ništa od toga. 

Foto: screenshot/instagram

- Znanstvenik Đikić je rekao – trenirajte, jedite kvalitetno, spavajte i k…… Vi ne radite ništa od toga zato ste u korona k….. - govori u svom videu. 

Navodno je riječ o policajcu koji je u veljači 2009. uhitio Mladena Šlogara koji je kasnije osuđen zbog ubojstva Ivane Hodak, kćer zagrebačkog odvjetnika Zvonimira Hodaka

Na društvenim mrežama policajac sad poziva građane da ostanu doma i poštuju mjere Nacionalnog stožera, a i sam tvrdi da je do prije par tjedana cijelu situaciju shvatio neozbiljno. 

Nudila prijevoz u druge gradove 

Za razliku od njega, policajka nije objavila video, već je preko društvenih mreža nudila da prijevoz drugim ljudima bez obzira što je na snazi zabrana napuštanja mjesta i prebivališta. Na nju se ta zabrana ne odnosi. 

Osim što su udaljeni iz službe, protiv njih će se pokrenuti i disciplinski postupak.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Ovakva ponašanja policijskih službenika teško su naštetila ugledu policijske službe koja je nadležna za provedbu i nadzor Odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i čiji djelatnici trebaju služiti za primjer te su pored navedenog uvrijedili sve svoje kolege koji u ovim teškim i rizičnim trenucima nesebično služe građanima - poručili su iz Policijske uprave zagrebačke. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message