Obavijesti

News

Komentari 88

Policajci su izmlatili muškarca: Izazvali mu krvarenje u trbuhu

Tereti ih se da su 10. siječnja prošle godine u Piškorovcu, kao policajci, prilikom privođenja muškarca izveli ga pred kuću, gurnuli ga na tlo i više puta ga udarili rukama i nogama i policijskim palicama

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo je pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv 29-godišnjaka i 35-godišnjaka zbog nanošenja teške tjelesne ozljede i sprječavanja dokazivanja.

Tereti ih se da su 10. siječnja prošle godine u Piškorovcu, kao policajci, prilikom privođenja muškarca izveli ga pred kuću, gurnuli ga na tlo i više puta ga udarili rukama i nogama i policijskim palicama po cijelom tijelu. 

Nakon toga su ga smjestili na stražnje sjedalo službenog automobila gdje ga je 29-godišnjak tijekom vožnje više puta šakom udario u trbuh.

Potom zaustavili vozilo i bacili muškarca na tlo te ga nastavili udarati nogama po tijelu pri čemu je muškarac zadobio osobito tešku ozljedu (razdor jetre i krvarenje u trbušnu šupljinu).

Okrivljenog 35-godišnjaka tereti se da je 12. siječnja prošle godine u bolnici u Čakovcu, rekao oštećeniku neka ga svojim iskazom ne tereti u kaznenom postupku zbog toga što ga je tukao, a da će ga on zauzvrat nagraditi.