Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Policija C. Gore se bojala pomoći u istrazi ubojstava'

Čelnik najjače oporbene stranke u crnogorskom parlamentu, optužio je crnogorsku policiju da nije adekvatno odgovorila na poziv hrvatskih kolega

Bošnjaci
Foto: Bošnjaci
0 komentara

Nebojša Medojević, čelnik Pokreta za promjene (PzP), najjače oporbene stranke u crnogorskom parlamentu, optužio je u subotu crnogorsku policiju da nije adekvatno odgovorila na poziv hrvatskih kolega za pomoć u istrazi ubojstva novinara Ive Pukanića.
- Po saznanjima PZP-a, hrvatska policija je odmah zatražila pomoć svih policija regije i dobila odgovore od kolega iz Srbije i Bosne i Hercegovine. Izostao je adekvatan odgovor crnogorske policije, čiji rukovodioci nemaju hrabrosti da pomognu hrvatskim kolegama -rekao je Medojević. Naveo je da je balkanska konfederacija organiziranog kriminala, ubojstvom Pukanića, jasno stavila do znanja lokalnim i međunarodnim političkim strukturama da ima jasnu namjeru da zadrži vlast u ovoj regiji. Serija mafijaških ubojstava u Zagrebu pokazala je da balkanska mafija, nastala na krvi i razaranju tijekom 90-ih, neće dozvoliti da se čitava regija integrira u Europsku uniju, jer bi to dovelo u pitanje njihovo postojanje, smatra Medojević.

Možda vas zanima i ovo:
Message