News

Komentari 59

Policija lovila pijane vozače, a načelnik bijesan: To je represija

Policija lovila pijane vozače, a načelnik bijesan: To je represija

Danas smo održavali kulinarsku manifestaciju 'Vincekovo na Kalniku' i birali smo Naj kuhara za 2020. godinu, a nismo imali pijanku, napisao je Mladen Kešer kojeg su naljutile policijske kontrole

Ne mogu ovo prešutjeti! Večeras je policija PU Koprivnica na Kalniku imala 3 čeke kako bi bez ikakvog incidenta ljude zaustavljala i uzimala vozačke. To je nedopustivo i neprijateljski prema ljudima našeg mirnog pitomog kraja! Cijela PU Koprivnica sa svojim postajama Križevci i Đurđevac ima ukupno 5 patrola jer više nemaju policajca, a od toga su 3 bile postavljene na Kalniku koji ima 1500 stanovnika i to policajci iz Koprivnice doznajem iz izvora bliskog policiji! Danas smo održavali kulinarsku manifestaciju “Vincekovo na Kalniku” i birali smo Naj kuhara za 2020. godinu, a nismo imali pijanku! Dok u gradovima poput Zagreba, Splita, Osijeka ljudi se ubijaju po ulicama, policija u isto vrijeme provodi represiju nad mirnim narodom našeg Prigorja, a i Podravine. Toliku gorčinu je policija večeras izazvala da ću sutra službeno o tome izvijestiti Ministarstvo unutarnjih poslovati i tražiti izvješće o toj službenoj policijskoj akciji na Kalniku na 1500 stanovnika sa gostima, dok je 106.954 stanovnika županije ostalo bez policijske sigurnosti. Zastrašivanje stanovnika i uništavanje manifestacija na Kalniku neće vam uspjeti. Ovo postaje jadni politički abortus, napisao je Mladen Kešer, načelnik Kalnika i šef županijskog SDP-a na svom profilu na Facebooku.

U policiji su rekli kako su provodili redovnu akciju na području cijele Hrvatske i da se nadzor odvija na velikom broju lokacija, a u akciju je uključen i maksimalan broj policijskih službenika te sva raspoloživa oprema i uređaju, piše Večernji list.

Podsjetili su kako i ove godine nastavljaju s pojačanim aktivnostima usmjerenim na sprječavanje i sankcioniranje četiri glavne ubojice u prometu - alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel.

- Tijekom pojačanog nadzora 25./26. siječnja na području Policijske uprave bilo je uključeno 12 policijskih ophodnji, dok su na području Općine Kalnik 26. siječnja od 1 do 3.15 sati angažirane dvije policijske ophodnje. Tom prilikom kontrolirano je šest vozača, od kojih su četiri vozača sankcionirana zbog vožnje pod utjecajem alkohola, a najveća koncentracija bila je 1,76 promila - odgovorili su iz koprivničke Policijske uprave.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci