Obavijesti

News

Komentari 7

Policija objavila video ubojice dok se pripremao za ubojstva

Policija objavila video ubojice dok se pripremao za ubojstva
5

Oestrike je žrtve pronašao na oglasniku Craigslist. 25-godišnjaku je odrubio glavu i tijelo bacio u šumu. Trudnu djevojku (18) danima je mučio u svom podrumu

VIDEO

Brady Oestrike u srpnju 2014. ubio je Charlesa Oppenneera (25) i njegovu trudnu djevojku Brooke Slocum (18). Ubojica je i sebi presudio nakon policijske potjere, a vlasti su sad pustile snimku nadzorne kamere iz njegove kuće na kojoj se vidi kako se 31-godišnjak priprema za ubojstvo. 

U podrumu sa stropa visi užad koja je razbacana i po podu, a ubojica u jednom trenutku pregledava i pištolje. 

Oestrike je žrtve pronašao na oglasniku Craigslist. Njih troje dogovorili su se za seks u parku Gezon iako je Brooke bila osam mjeseci trudna. Kako je kasnije rekao žrtvin cimer, par je na internetu tražio klijente za seks za novac, piše Daily Mail.

Oppenneerovo tijelo pronašli su upravo u parku Gezon. Oestrike mu je odrubio glavu, a policija je još nije pronašla. Tijelo njegove tek punoljetne djevojke pronašli su u prtljažniku, a umrla je od gušenja.

Na drugom videu, koji policija nije objavila, zabilježeno je kako je Brook najmanje pet dana provela okovana u njegovoj kupaoni na podu gdje ju je mučio, zlostavljao i silio da puši marihuanu. Ruke su joj bile vezane lisicama koje su visile sa kolotura na stropu, a oko vrata joj je bio zavezan lanac koji je bio zakucan u pod. 

Ubojica je u kući imao četiri nadzorne kamere

Policija je ubojstva otkrila nakon što je netko pronašao Charlesov novčanik, a zatim su na parkiralištu pored parka primijetili i njegov parkirani auto. Ubrzo su pronašli i njegovo tijelo, a iscrpna istraga dovela ih je do Oestrika u čijem su domu pronašli i arsenal oružja, mačete, elektrošokere, igračke za seks, ali i krvavu odjeću, užad i kuke s kojih su visile lutke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...