News

Komentari 5

Policija okružila Trump Tower kamionima i busom: Pripremaju se za moguće nerede oko izbora

Policija okružila Trump Tower kamionima i busom: Pripremaju se za moguće nerede oko izbora

S pristizanjem izbornih rezultata njujorška policija je otkrila da bi dijelovi Manhattana mogli postati blokirani za promet, kako vozila, tako i pješaka, ukoliko dođe do nereda

Veliki policijski kamioni u potpunosti su okružili Trump Tower na Petoj aveniji na Manhattanu.

Policajci se pripremaju za moguće nerede koji bi mogli doći zajedno s izbornim rezultatima. Policija je okružila cijeli Trump Tower s barem pet kamiona i autobusom, a tu je i nekolicina policijskih službenika.

Election Day in US

Maleni broj prosvjednika počeo se nalaziti pokraj te zgrade u utorak popodne, a veće grupe nalaze se na različitim mjestima u gradu.

A woman with a U.S. President Donald Trump mask demonstrates outside Trump Tower on Election Day in the Manhattan borough of New York City

Čelnik njujorške policije upozorio je ljude da ne pokušavaju raditi nerede, a gradonačelnik Bill de Blasio uvjeravao je poduzetnike da se ne boje za svoje objekte jer oni neće biti pokradeni kao u prosvjedima 'Black Lives Matter'.

S pristizanjem izbornih rezultata njujorška policija je otkrila da bi dijelovi Manhattana mogli postati blokirani za promet, kako  vozila, tako i pješaka, ukoliko dođe do nereda, a stotine policajaca trebalo bi se naći na Manhattanu iz predostrožnosti.

 

Najčitaniji članci