News

Komentari 34

Kako je pao ubojica iz Chicaga: Policija je okružila auto, Crimo je izašao, legao i predao se

Kako je pao ubojica iz Chicaga: Policija je okružila auto, Crimo je izašao, legao i predao se

Policija je izvijestila da je uhitila Roberta E. Crima osumnjičenoga za pucnjavu u kojoj je u ponedjeljak ubijeno šest i ranjeno više od 36 osoba kada je puškom pucao s krova na okupljene na mimohodu

Policija je okružila automobil i Robert E. Crimo je je iz njega izašao s podignutim rukama, prema snimci videa čikaške podružnice ABC Newsa. Crimo je ležao na tlu prije no što ga je policija odvela u pritvor.

Optužba će biti bit podignuta, najavila je policija Highlanda.

Policija nije utvrdila motiv pucnjave.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Zvučalo je kao vatromet, rekao je umirovljeni doktor Richard Kaufman koji je stajao na ulici preko puta mjesta s kojeg je napadač otvorio vatru dodavši da je čuo oko 200 hitaca. Bio je metež, stampedo, ljudi su tražili zaklon, neki i okrvavljeni, posrtali jedni preko drugih.

Više od 36 osoba je ozlijeđeno, većinom vatrenim oružjem. 26 žrtava u dobi od 8 do 85 godina odvezeno je u bolnicu Highland Park, rekao je liječnik hitne pomoći Brigham Temple.

Pucnjava se dogodila dok je mnogim Amerikancima još u mislima oružano nasilje nakon masakra 24. svibnja u kojemu je ubijeno 19-ero školske djece i dvoje nastavnika u osnovnoj školi u Uvaldeu u Teksasu i napada 14. svibnja u kojemu je u supermarketu u Buffalu u državi New Yorku ubijeno 10-ero ljudi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci