News

Komentari 1

Policiji bježao autom po Zadru, pa pješice. U autu otkrili dvije kile trave, a ubrzo našli i vozača

Policiji bježao autom po Zadru, pa pješice. U autu otkrili dvije kile trave, a ubrzo našli i vozača

Muškarca su u petak pokušali zaustaviti dok je vozio Mazdu, no bježao je autom, a potom i pješice. U autu je policija našla dva kilograma trave, a priveli su i vlasnika Mazde, izvijestili su u ponedjeljak

Zadarska policija uhitila je i privela 40-godišnjaka u čijem je automobilu u Zadru pronađeno više od dva kilograma marihuane, te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, priopćeno je u ponedjeljak.

Iz zadarske Policijske uprave navode da su policijski službenici 10. veljače, iza ponoći, u zadarskom Perivoju Vladimira Nazora pokušali zastaviti automobil, zadarskih registracija, ali se vozač Mazde oglušio na svjetlosne i zvučne signale te nastavio vožnju. Kada je došao do Ulice Bedemi zadarskih pobuna, vozač je izišao iz automobila i pobjegao

Automobil je prevezen u krug policije, gdje je temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Zadru obavljena pretraga, a u prtljažniku je pronađeno 2078 grama marihuane u više pojedinačnih pakiranja.

U nastavku kriminalističkog istraživanja policija je pronašla vlasnika Mazde, uhitila ga i privela te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske, a potom sucu istrage Županijskog suda u Zadru.

Foto Ilustracija

Najčitaniji članci