Obavijesti

News

Komentari 19

Policiji rekla da se muž utopio: Nakon obdukcije, ona je nestala

Policiji rekla da se muž utopio: Nakon obdukcije, ona je nestala
1

Larry Isenberg (68) utopio se u jezeru Coeur d’Alene u Idahu i nestao pod površinom vode. Tako je barem policiji ispričala njegova 64-godišnja supruga. No, policijska je istraga otkrila mnogo strašniji scenarij

VIDEO

Nesretni Amerikanac nestao je 13. veljače, kada je, objasnila je njegova supruga Lori Isenberg, pokušavao popraviti neispravni motor na obiteljskom brodiću. Prije nego što je pao u jezeru izgledao je 'jako loše' i 'sivo', rekla je. 

Larryjevo je tijelo pronađeno tek dva tjedna kasnije, a obdukcija je pokazala da zasigurno nije umro od utapanja ili srčanog udara, već od prevelike doze Benadryla u organizmu. 

Također, Larryjevi prijatelji istražiteljima su rekli da je bio dobroga zdravlja, a susjedi da par u posljednje vrijeme nije šetao zajedno, što su radili oduvijek, iz zdravstvenih razloga. 

Istražitelji su na mobitelima njegovih kćeri pronašli Larryjeve poruke u kojima im je poslao fotografiju jezera te se požalio da je proživio 'lakši srčani udar'. No, njegovim je poznanicima bilo sumnjivo što se u porukama nalaze emojiji koje on nikada nije koristio, a istraga je pokazala i da su poslane fotografije zapravo napravljene mobitelom njegove supruge, piše Fox News.  

Par se inače vjenčao 2004. godine, a Larry je iz prošlog braka imao dvoje djece, a Lori šestero. Oni su se zadnjih nekoliko mjeseci dosta svađali oko financija jer je Lori sve češće kćerima slala njihov zajednički novac. 

Da stvari budu još gore po Lori, otkriveno je da je iz neprofitne organizacije 'izvukla' pola milijuna dolara zbog čega je uhićena u veljači, ali i puštena na slobodu uz jamčevinu od 75 tisuća dolara. 

Kada su pak stigli nalazi obdukcije njena supruga, Lori se izgubio svaki trag te se ona i dalje nalazi u bijegu.

Policija je izdala tjeralicu zbog potrage za 'dokazima o kriminalnim djelima, uključujući ubojstvo, odgođenoj prijavi smrti kako bi se prikrio uzrok smrti, krađu i kriminalnu zavjeru'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.