Obavijesti

News

Komentari 25

Poljak istukao ljubavnicu, bacio je u more i pustio da se utopi

Poljak istukao ljubavnicu, bacio je u more i pustio da se utopi
3

Poljak je 6. lipnja ove godine u zadarskom kanalu, između otočića Ošljaka i mjesta Kali, na brodu napao svoju prijateljicu, također Poljakinju, te joj zadao najmanje 14 udaraca

VIDEO

Nakon gotovo dva i pol mjeseca provedena iza rešetaka istražnoga zatvora u Zadru, Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv poljskoga državljanina P.P.P. (52) zbog sumnje da je ubio svoju prijateljicu M.J.A. (38) početkom lipnja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Poljak napao ženu na gliseru: Tijelo našli u moru kod Ugljana Više na http://bit.ly/2r97lz3 Reporter: Rozeta Bogeljić

Posted by 24sata on 8. lipnja 2017

Kako se navodi u priopćenju ŽDO-a Poljak je 6. lipnja ove godine u zadarskom kanalu, između otočića Ošljaka i mjesta Kali, na brodu napao svoju prijateljicu, također Poljakinju, te joj zadao najmanje 14 udaraca po tijelu i glavi. To mu nije bilo dosta pa je nesretnicu gurnuo u more.

Utapala se, a on joj nije pomogao. Nakon toga i sam je skočio u more praveći se da je traži. Naišao je njemački nautičar C.D. te ga je izvukao iz mora, vezao njegov gliser za svoje plovilo i pozvao pomoć. P.P.P. je prilično nesuvislo govorio da mu je nestala prijateljica, a navodno je bio i u alkoholiziranom stanju pa su se lučka kapetanija i pomorska policija uz pomoć Centra za traganje i spašavanje na moru dali u potragu.

Beživotno tijelo nesretne žene uočili su piloti vojnoga Pilatusa. Modrice na njezinoj glavi, rukama i nogama ukazivale su na borbu pred smrt.  Zbog toga je sumnja odmah pala na Poljaka, pa je pritvoren zbog sumnje na ubojstvo. Tužiteljstvo je za njega, nakon podizanja optužnice, zatražilo produljenje pritvora zbog opasnosti od bijega i zbog osobitih okolnosti koje opravdavaju opasnost od ponavljanja djela.

Provjerom Poljakova identiteta policija je, kako neslužbeno saznajemo, doznala da se radi o kriminalcu koji je već robijao. A prijavljivan je zbog napada, krivotvorenja i davanja lažnog iskaza. Žena koju je ubio navodno mu je bila ljubavnica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...