Obavijesti

News

Komentari 23

Ponos Hrvatske pratite na 1. programu HTV-a u 20.10 sati

Ponos Hrvatske pratite na 1. programu HTV-a u 20.10 sati
1

Prijenos svečane dodjele Ponos Hrvatske je preseljen na 1. program HTV-a zbog rukometnog susreta Hrvatske i Francuske. Prijenos dodjele je u 20 sati i 10 minuta

VIDEO

Ponos Hrvatske, priznanje za humanost, hrabrost, poštenje i dobrotu, u nedjelju će u Muzeju suvremene umjetnosti primiti 24 pojedinca i grupe koji su obilježili 2013. godinu.

Oni su u zastrašujućim situacijama ostali pribrani i pomagali drugima, žrtvovali su se kako bi spasili nepoznate ili su nesebično pružili ruku ohrabrenja ulijevajući snagu posustalima.

Uz današnji primjerak 24sata čitateljima darujemo jedinstveni TV vodič koji omogućuje cjelovito praćenje sadržaja i uživanje u programu. Voditelji su Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a redatelj je Mario Kovač. I ove godine su nam se pridružili vrhunski izvođači koji će svojim talentima uljepšati dodjelu. Početak svečanosti je u 20 sati i 10 minuta, a prijenos pratite izravno na 1. programu HTV Hrvatske televizije. Partneri nagrade Ponos Hrvatske su 24sata, Hrvatska televizija i Jana - voda s porukom.

Prijenos na 1. programu HTV-a

Premda je prvotno najavljeno da će prijenos svečane dodjele nagrade Ponos Hrvatske biti emitiran na 2. programu HTV-a, on je ipak preseljen na prvi program nacionalne televizije.

Do promjene je došlo zbog rukometnog susreta Hrvatske i Francuske na Europskom prvenstvu u Danskoj, koji će, pak, biti emitiran na drugom programu HTV-a.

Predsjednik dr. Ivo Josipović visoki je pokrovitelj nagrade 

Na svečanosti dodjele posebno mjesto rezervirano je za visokog pokrovitelja, predsjednika Republike Hrvatske dr. Ivu Josipovića. Bezrezervno je podržao nagradu Ponos Hrvatske i u dobitnicima prepoznao snagu koja plemenitošću stvara ljepšu i bolju Hrvatsku kakvoj svi težimo.     

Jana - voda s porukom kao podrška za hrabre i uporne 

Motivacijske poruke na bočicama Jane nisu tu samo kako bi na trenutak prenijele lijepu misao nego pomažu mnogim važnim projektima diljem Hrvatske. Na www.vodasporukom.com svatko može smisliti vlastitu motivacijsku poruku, ali i darovati kapljicu vode. Kap do kapi prikuplja se novac za potporu edukacijsko-rehabilitacijskog programa Dječjeg vrtića Latica iz Zadra. Jana - voda s porukom od ove godine partner je nagrade Ponos Hrvatske. 

Prijenos dodjele priznanja nagrade Ponos Hrvatske za 2013. godine iz Muzeja suvremene umjetnosti počinje u nedjelju u 20 sati i 10 minuta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do  kada više taj strah?'
MAGNITUDA 1.3 PO RICHTERU

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do kada više taj strah?'

Epicentar potresa od 1.3 po Richteru bio četiri kilometra zapadno od Svetog Ivana Zeline

Radnici Varteksa točno u 6 sati počeli štrajk: Nova direktorica im nudi 50 eura da ne štrajkaju
NOVA ŠEFICA

Radnici Varteksa točno u 6 sati počeli štrajk: Nova direktorica im nudi 50 eura da ne štrajkaju

Prosječna neto plaća u Varteksu lani je iznosila 570 eura mjesečno. Nedavno je Dražen Dobiš iz Požege smijenjen iz uprave Varteksa...
Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'
KOMENTIRAO PREGOVORE O VEĆINI

Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'

Ponižavanje SDSS-a u političkom životu je i ponižavanje Srba u Hrvatskoj. Segregiranje tih zastupnika jeste segregiranje Srba u Hrvatskoj - tvrdi Pupovac.