Obavijesti

News

Komentari 156

Pošaljite paket s najvažnijim namirnica nekome svome

Pošaljite paket s najvažnijim namirnica nekome svome
1

Iz svog doma na zutiklik.hr možete naručiti Podravkin paket 'Pošiljka sa srcem' sebi ili nekome tko ne može sam do trgovine. Ne riskirajte svoje i tuđe zdravlje izlaskom iz kuće, već im ovako pokažite da brinete

VIDEO

U ovim teškim vremenima najvažnije je biti discipliniran, strpljiv i što više se držati uputa i ostati kod kuće. Odlazak u trgovinu odjednom je postao luksuz za koji trebaju dobra organizacija, maska na licu i čelični živci. Zbog koronavirusa skraćeno je i radno vrijeme trgovina, a nije rijetkost ni da nekih potrepština nestane s polica. 

Starijima je preporučeno da uopće ne izlaze iz kuće, no ako žive sami nemaju puno izbora kad im ponestane namirnica. Ipak, čekanje pred dućanima uz držanje obaveznog razmaka može se izbjeći. Podravka je jedna od brojnih tvrtki koje su se na neki način uključile u olakšavanje ove situacije građanima. 

Njihova akcija 'Pošiljka sa srcem' omogućuje da u nekoliko klikova obavite šoping za sebe ili svoje najbliže. Bezbrižna i brza kupovina još je i lakša jer su paketi unaprijed pripremljeni pa treba samo odabrati onaj koji vam najviše odgovara, platiti online i pričekati poštara.

Brojne su obitelji sada prisilno razdvojene, a stariji članovi zbog svoje sigurnosti ne smiju biti sa djecom i unucima. Naručen paket zato se može poslati na njihovu adresu. Raznovrsne osnovne namirnice izmamit će osmijeh mami, djedu ili prijateljima u drugom gradu koji možda ne mogu pronaći sve što im treba u svojim lokalnim trgovinama. Tako sada svatko može olakšati sebi i drugima nabavku. U vrijeme kad su zagrljaji i poljupci opasni, na ovaj način možete pokazati nekome da brinete o njima. Paket će dostaviti poštari, a neko vrijeme nema brige koga poslati u dućan.

Provjerili smo i u Podravci, da se radi o iznimnom zahvatu njihovih zaposlenika. Radi se o četiri smjene, a zaposlenici su sretni da i na ovaj način mogu doprinijeti rješavanju i sigurnosti građana u ovim kriznim vremenima. Svi zaposlenici Podravke kao i poštari, opremljeni su zaštitnim sredstvima, čime se još više utječe na što manji i ograničen broj rukovanja sa pošiljkom.

U paketima se tako mogu naći Vegeta, instant kvasac, juhe, konzerve tune, graha, graška, paštete, potrepštine za kolače, čajevi, pasirana rajčica... Sve namirnice potrebne za svakodnevni ručak i za kućanstvo, a da nemate potrebe izlaziti iz stana ili kuće. Mnogi će tako izbjeći i rizik odlaska kod svojih najmilijih, roditelja, ili susjeda kojima žele donijeti osnovne namirnice. Ovim putem na stranici zutiklik.hr jednostavno naručite proizvode, a poštar ih dostavi na adresu koju navedete.

U ponudi su trenutačno paketi za 500 i 800 kuna, a provjerili smo i cijene proizvoda koje su najniže redovne cijene na tržištu. Dodatak na svaki paket je gratis poklon teglica Lino lade duo te besplatna dostava. Uslugu su već isprobali mnogi, ako je suditi po komentarima. Osim zahvale što ne moraju izlaziti iz kuće, kupci su imali i nekih dobrih ideja.

- Savršeno - komentirala je na Instagramu Podravkinu uslugu naša proslavljena atletičarka Sandra Perković.

- Ako vam ne treba nešto iz paketa, uvijek možete dati susjedu -  napisala je jedna od njih.

I to je upravo ono što pomaže ljudima kad je najteže. Širimo ljubav i pozitivu, pokažimo da mislimo jedni na druge jer jedino tako ćemo lakše prebroditi ova krizna vremena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 156
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.