Obavijesti

News

Komentari 2

Poslovni.hr je najbrže rastući poslovni portal u Hrvatskoj

Poslovni.hr je najbrže rastući poslovni portal u Hrvatskoj
2

Postao je najrelevantnija internet stranica za ekonomiste, brokere, poduzetnike, gospodarstvenike, poduzetnike, dioničare, studente, zaposlene i nezaposlene

VIDEO

Poslovni.hr postao je najbrže rastući poslovni portal u 2012. godini, skočivši u samo godinu dana sa 37. na 14. mjesto prema rezultatima istraživanja Gemius Audiencea te je postao je najrelevantnija internet stranica za ekonomiste, brokere, gospodarstvenike, poduzetnike, obrtnike, dioničare, studente, zaposlene i nezaposlene, koji na tu stranicu dolaze znajući da će naći pravu informaciju za sebe.

Broj čitatelja u stalnom je porastu

U navedenom razdoblju Poslovni.hr je poduplao svoju posjećenost. I početkom ove godine nastavio je svoj rekordni niz pa ga je tako u siječnju čitalo čak 284.932 čitatelja, što je 2,44 % više nego u prosincu 2012., a čak 105 posto više nego u siječnju 2012., odnosno godinu dana ranije.

Lidersku poziciju online izdanja Poslovnog dnevnika potvrđuje i podatak da ga na webu čita čak pet puta više ljudi nego prvog konkurenta. Da je Poslovni.hr zaista prvi izbor za pronalaženje informacija iz biznisa pokazuje i činjenica da glavni konkurenti zajedno u Hrvatskoj nemaju čitatelja koliko ima Poslovni.hr te je online izdanje Poslovnog dnevnika po posjećenosti nadmašilo i neke news portale, što još više govori o izuzetnosti ovog rezultata, s obzirom da je riječ o specijaliziranom portalu koji se bavi prvenstveno gospodarskim temama.

Redizajnom portala privukli nove čitatelje

Liderska pozicija na tržištu, stalna potreba za rastom i razvojem platforme, ali i sadržaja te odgovornost prema čitateljima nagnali su prošle jeseni digitalni tim Styrije da pokrene proces redizajna portala Poslovni.hr. Rezultat je brži, pregledniji, sadržajniji i moderniji web portal. Već prvi mjesec nakon redizajna portal Poslovni.hr ostvario je rekordnu posjećenost čitatelja čime je potvrdio vodeću poziciju među poslovnim web stranicama.

Upravo privlačenje novih čitatelja bio je jedan od ciljeva redizajna portala Poslovni.hr. Rekordna posjećenost i ulazak u top 14 portala u čitavoj Hrvatskoj dokazuju da je cilj ispunjen. 

- Čitatelji su prihvatili relevantan sadržaj prezentiran u modernom i funkcionalnom dizajnu, a od klijenata primamo dobre povratne informacije na novi Poslovni.hr i najavu kampanja - kaže Sanda Lončar, članica Uprave za digitalno poslovanje Styrie.

U odnosu na stari portal napravljen je zaokret u prezentaciji sadržaja

- Novi Poslovni.hr razvijali smo gotovo godinu dana. Backend rješenje je razvijeno unutar Styrije, za dizajn i frontend smo uzeli vanjsku firmu, Kiosk studio. U odnosu na stari portal, a to se i pokazalo najvećim iskorakom i uspjehom, napravili smo zaokret u prezentaciji sadržaja; vizualni i tehnološki iskorak. Poslovni je napravljen u HTML5/CSS3 tehnologiji, brži je, pregledniji i optimiziran za sve uređaje - kaže product manager za Poslovni.hr, Ivan Jozić.

- Redizajn se pokazao odličnim korakom. Sadržaj je pregledniji, bogatiji i imamo mogućnosti prezentacije kojima čitateljima dajemo dodanu vrijednost, a reakcije korisnika i poslovnih partnera su odlične. U prošloj smo godini pokrenuli nekoliko projekata koji su naišli na odličan prijem kod publike. To nam je dalo smjernice što i kako raditi dalje - izjavila je urednica portala Branka Suvajac i najavila nova iznenađenja za čitatelje i u 2013. godini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke