News

Komentari 66

Pošta ljudima u Banjolama nije dolazila 20 dana: 'Poštarica je nova, nije se baš snašla...'

Pošta ljudima u Banjolama nije dolazila 20 dana: 'Poštarica je nova, nije se baš snašla...'

Novim kolegama u ruralnim područjima bez pravilnog redoslijeda kućnih brojeva i kovčežića, kojih nekad uopće nema, posao je u početku poprilično otežan, kažu u Pošti

U Banjolama posljednjih dvadesetak dana pošta nikome nije dolazila kako treba ili je stanovnici uopće nisu dobivali.

"Svoju poštu pronašla sam kod susjede koja živi nekoliko kuća od mene", kazala je za Glas Istre stanovnica naselja Volme koji su u sklopu Banjola. Druga građanka je pak rekla da je bila bez računa te da su počele stizati opomene.

"U srijedu smo dobili poštu nakon 15 dana, došao je naš stari poštar jer kako sam čula od susjede, bio je na godišnjem odmoru, te ga je mijenjala poštarica koja se nikako nije snašla", kazala je Sanja iz Banjola.

"Na rajonu koji pokriva područje Banjola imamo novu poštaricu koja još nije do kraja svladala rajon na kojem vrši dostavu. Novim kolegama u ruralnim područjima bez pravilnog redoslijeda kućnih brojeva i kovčežića, kojih nekad uopće nema, posao je u početku poprilično otežan. Krajem prošlog tjedna poštarici su u pomoć priskočili i kolege te je situacija normalizirana" poručili su iz Hrvatske pošte.