Obavijesti

Promo sadržaj

Postoje li u prijatelji koji u 15 minuta iskeširaju 4.000 kn?

Postoje li u prijatelji koji u 15 minuta iskeširaju  4.000 kn?
2

Svi smo nekada došli u situaciju kada smo morali posuditi novac od prijatelja. Najčešće se radi o hitnim situacijama ili o nepredviđenim troškovima koji trebaju hitne izdatke

Svi smo nekada došli u situaciju kada smo morali posuditi novac od prijatelja. Najčešće se radi o hitnim situacijama ili o nepredviđenim troškovima koji trebaju hitne izdatke. U takvim slučajevima, uvijek prvo tražimo pomoć od najbližih – oni su ti kojima je najviše stalo do nas i spremni su uskočiti u pomoć kada god treba, baš kao što bi i mi učinili za njih. Problem je u tome što prijatelji nemaju uvijek ni dovoljno novca ni mogućnosti da nam pomognu baš onda kada nam treba. 

Čak i ako se ona ostvari, nekada takva posudba može biti loša za odnos. Nije baš ugodno moliti za takvu uslugu pa nam s vremenom postane neugodno u društvu onih koji su nam posudili novac. Odnos se može i gore zakomplicirati, možda oni traže povrat prije nego je dogovoreno, pa počnu međusobna zamjeranja, ogorčenost i osuđivanja. Ovakve stvari odvode prijateljstva u propast, što nikako ne želimo ni sebi ni najmilijima. 

Tko će onda posuditi novce bez ikakve naknade?

Kao novi korisnik Ferratum banke, imate mogućnost posuditi do 4000 kn uz 0 kn bankovnih naknada, s rokom otplate do 30 dana. U tijeku je velika promotivna akcija Ferratum banke «Posudi 4000 – vrati 4000!». Iskoristite je kako biste podmirili svoje dugove brzo, jednostavno, bez nelagode i visokih kamata. 

A ako ste postojeći korisnik Ferratum banke, obradovat će Vas aktualna ponuda od čak 30% popusta na bankovnu naknadu. Sada je pravo vrijeme da riješite svoju financijsku situaciju i sredite svoj račun, dugove ili popravke koje ste odgađali.

Zašto Ferratum bank?

Prva na pamet pada Vam banka općenito, ali ako želite uzeti njihove kredit, ne samo da će se na Vas strovaliti ogromne kamate, nego je i sam postupak dobivanja kredita dug i zamoran, a često Vam ni ne trebaju baš tako veliki iznosi kao što se nude. Posljednja opcija su nelicencirani kreditori o kojima je najbolje niti ne razmišljati, znajući koje sve opasnosti krije posudba novca na crnom tržištu. Ondje ne samo da možete izgubiti puno više novca nego što ste posudili, nego možete izgubiti i nešto važnije – vlastitu sigurnost!

Izgleda kao bezizlazna situacija, ali pravog rješenja ipak ima. Ne morate se osjećati kao da ste u bezizlaznoj situaciji. Ferratum banka daje Vam jednostavne i brze kredite, ali opet profesionalne i bez puno pitanja, kao što i priliči poslovanju s bankom.

Povrat kredita bez kamata

Za sve Vaše potrebe, trenutno je na snazi akcija od 30% popusta na bankovnu naknadu, ako podižete kredit kao već postojeći korisnik ili akcija „Posudi 4000- vrati 4000!“ ako ste novi korisnik. S ovom jedinstvenom akcijom možete posuditi do 4000 kn s 0 kuna bankovnih naknada, uz rok vraćanja do 30 dana! 

Ovakve brze pozajmice možete dobiti tek u nekoliko klikova. Sve što trebate je otići na web stranicu Ferratum banke i prijaviti se pute online obrascaOdaberite iznos kredita i rok otplate, unesite osobne podatke – ime, prezime, adresu, broj računa za isplatu i kontakt podatke te dostavite presliku osobne iskaznice, sliku osobne uz vaše lice i presliku kartice tekućeg računa, kako bi se procijenila Vaša kreditna sposobnost. Ovaj korak možete ubrzati koristeći Instantor automatizirani sustav. 

Novac već u 15 minuta!

Nakon provjere svojih podataka i uploada dokumentacije, korisnička služba će Vam  se javiti, ili, ako ste se prijavili putem Instatora i kredit Vam je odobren, poslati ugovor putem e-maila. Još ga samo morate potpisati i poslati mailom banci, s priloženim dokazom o jamstvu za kredit i nakon već 15 minuta novac Vam može biti isplaćen! 

Novac više ne morate dugo čekati, online pozajmice Ferratum banke brze su kao da Vam novac posuđuje prijatelj – ne morate čak ni odlaziti do banke! Ovo je stvarno velika prednost naspram posuđivanja od najbližih. Iako Vam zasigurno žele dobro, za prijateljstvo je pogubno kada se u njega upliću i financije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura