Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
73 komentara

Postupak protiv mlade ročnice i instruktora koji su se zaigrali

Možemo Vas izvijestiti da je neposredno nakon navedenog događaja provedena istraga te je utvrđeno da su počinjeni stegovni prijestupi, objasnili su iz MORH-a

73 komentara

Na povratku s vojnog hodočašća u Mariji Bistrici u listopadu ove godine ročnici su se u autobusu, uz koju kapljicu alkohola, malo opustili. Kako javlja Dnevnik.hr, njihov izvor je potvrdio da je pritom jedna ročnica sa svojim nadređenim zatečena u nedoličnom ponašanju. 

VRAĆALI SE S HODOČAŠĆA Ročnicu i nadređenog zatekli su u nedoličnom ponašanju?

Vojna policija je poreknula istragu, no Ministarstvo nije htjelo potvrditi niti otkriti koji su to eventualni rezultati istrage za Dnevnik.hr. Ipak, MORH je u petak odgovorio: 

- Možemo Vas izvijestiti da je neposredno nakon navedenog događaja provedena istraga te je utvrđeno da su počinjeni stegovni prijestupi, objasnili su iz MORH-a te istaknuli da su donesene odgovarajuće mjere u skladu sa Zakonom o službi u OSRH-u, a pokrenut je i stegovni postupak. 

- Podsjećamo, kao što smo i u prethodnom odgovoru naveli, sankcionira se svaki stegovni prekršaj, u skladu sa zakonskim propisima, a Hrvatska vojska kao uređeni sustav uvijek preuzima punu odgovornost - potvrdili su. 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message