Obavijesti

Promo sadržaj

Posudi 3000 – vrati 3000 kn (bez kamata i dodatnih troškova)

Posudi 3000 – vrati 3000 kn (bez kamata i dodatnih troškova)

Naši roditelji, djedovi i bake naviknuti su na čekanje u banci, u pošti, odavno su se pomirili s gomilom dokumenata koje je od njih tražio birokratski aparat

Business.hr je među prvima na tržištu prepoznao potrebe novih generacija i uvođenjem online kreditnog servisa koji isplaćuje kredite u najkraćem roku od 30 minuta, u potpunosti se prilagodio pouzdanom i brzom online poslovanju 21. stoljeća.

Kad se isplaćuje kredit
Što zapravo znači prilagođenost modernom online poslovanju? Za business.hr to predstavlja izbacivanje svih nepotrebnih koraka koji vam oduzimaju vrijeme i dobar dio živaca. Ne morate odlaziti u poslovnice, isplata kredita je moguća u roku od 30 minuta, nema gomile papira za potpisivanje, potrebna dokumentacija je minimalna i šalje se elektronskim putem. Nema niti ovjera kod javnih bilježnika (što su, naravno, dodatni troškovi), a ne trabaju vam ni zadužnice, jamci sudužnici...

Business.hr isplatu izvršava ODMAH nakon završetka online prijave, dostave fotografija dokumenata (najbrži način je upload unutar prijave za kredit), potpisanog Ugovora o kreditu (koji odmah nakon odobrenja kredita stiže emailom) i potvrde o Jamstvu (dobavljivog unutar svega nekoliko minuta).Sve navedeno može biti riješeno u samo nekoliko minuta. Krenite!

U tijeku je promotivna akcija za nove korisnike kredita u kojoj za kredite s rokom vraćanja do 30 dana ne postoje nikakvi troškovi prema banci. Zato kliknite ovdje i požurite prijaviti se za kredit dok akcija nije završila!

Ne čekajte, posjetite business.hr i novac može biti na vašem računu za manje od 30 minuta. Prijava je brza i jednostavna zahvaljujući preglednom kalkulatoru na kojem samo izaberete rok i iznos koji želite i time ste već pokrenuli proces prijave, a odobrenje i isplata slijede odmah nakon toga.

Zašto izabrati kredit na business.hr?
Upravo zato je business.hr popularan kod mlađih generacija, koje su naviknule u današenjem online svijetu obavljati sve u najkraćem roku sa što bržim rezultatima. Bez obzira je li riječ o kreditima za opremanje kuhinje ili dječje sobe, kreditima za putovanje, za odjeću, elektroniku... 

Ukoliko ste novi korisnik i zatražite bilo koji kredit s rokom vraćanja do 30 dana, kredit je potpuno besplatan: vraćate samo ono što posudite i ni lipe više!

Za kredit do 8.000 kuna potrebna je samo osobna iskaznica (vrijedi za osobe starije od 24 godine). Kompletan postupak prijave za kredit može trajati samo nekoliko minuta, a isplata pozajmice slijedi ODMAH nakon toga!

Kreditni servis posluje u 25 zemalja, s preko 2 000 000 klijenata kojima već više od 10 godina osigurava brz i najjednostavniji pristup novcu.

Za Business.hr najvažnija je stvar da sve maksimalno bude pojednostavljeno i brzo, uvijek dostupno online, a iznos kredita i rok otplate određuju sami korisnici vrlo jednostavno putem business.hr stranice. Bez suvišnih pitanja, nebrojenih instrumenata kontrole i bez poduže liste uvjeta.

Upravo zato što je stvaran prema standardima modernog online poslovanja, ankete među korisnicima pokazale su da Business.hr spada među kreditne servise s najvećim ugledom na hrvatskom tržištu. 

Čak 90% korisnika istaknulo je da ima pozitivna iskustva s dogovaranjem kratkoročnih kredita na Business.hr, a njih 85% naglasilo je da nije bilo nikakvih neugodnih iznenađenja tijekom otplate rata. 

U čemu je jedna od najvećih prednosti business.hr kreditnog servisa? Online poslovanje i skraćivanje lista. Popis svega onog što vam NE TREBA za brzi kredit na Business.hr je dosta dugačak, a popis stvari koje vam trebaju je jako kratak.

Zapravo, sve što vam treba je pristup internetu, a ostalo za vas odradi Business.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti
PROMO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti

Hrvatska je zemlja bogate povijesti, spektakularne prirode i nevjerojatnih prizora koji ostavljaju bez daha

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca
PROMO

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca

Incijativa „Financije za nove generacije" ključan je korak u osnaživanju financijske pismenosti i poduzetničkog duha među mladim generacijama u Hrvatskoj
Ante Cash otkriva kako biti kreativan s pur pjenom
PROMO

Ante Cash otkriva kako biti kreativan s pur pjenom

U Antinoj Garaži danas se kupamo u pur pjeni. Zašto je ona neizostavan dio svakog gradilišta, na svoj način pokazuje vam Ante Cash.