Obavijesti

News

Komentari 79

Video: Tuča izrešetala Pašman i Split, Dobra poplavila Ogulin

Video: Tuča izrešetala Pašman i Split, Dobra poplavila Ogulin
31

Djelomično razvedravanje očekuje se tek popodne. Prema neslužbenim podacima, sinoć su u Crikvenici pale 183 litre po četvornom metru, a tijekom protekla 24 sata u Krku 94 litre i u Delnicama 65

VIDEO

Obilna kiša, koja stvara probleme u cijeloj zemlji, ne prestaje padati, a tuča je u nedjelju ujutro pogodila Pašman, a nešto prije 11 sati jaka tuča padala je i u Splitu.

Tek se sredinom dana i popodne očekuje prestanak oborina i djelomično razvedravanje, no još su mogući pljuskovi. 

Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak, a na Jadranu većinom umjereno, povremeno i jako jugo, mjestimice sjeverozapadnjak i jugozapadnjak. Najviša temperatura uglavnom od 17 do 22, u istočnoj Slavoniji i Dalmaciji do 26 °C. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U Ogulinu poplavljeni brojni podrumi

Zbog obilnih kiša podigla se razina Dobre u Ogulinju te su poplavljeni dijelovi grada. Vatrogasci su imali više intervencija u kojima su morali ispumpavati podrume stambenih zgrada i poslovnih prostora. Pripremljene su i vreće s pijeskom kojima građani štite svoje zgrade od prodora vode, a trenutno je najkritičnije stanje u naselju Struga.

Iz Stožera civilne zaštite mole građane da po vreće dolaze samo u krajnjoj nuždi, OGportal.

Dobra se izlila u Ogulinu!

Posted by 24sata on 17. rujna 2017
kisa_sava

Sava nabujala

Očekuje se vodeni val rijeke Save. Glavnina prognozirane oborine očekuje se danas od danas, 17. rujna do utorka 19. rujna 2017., pri čemu se očekuje, daljnji porast vodostaja vodotoka na području sektora D, s postupnim uvođenjem mjera obrane od poplava, prije svega pripremnih mjera, uz moguće pojave bujični poplava.

Posljedice velike kiše u Zagrebu: Najbujala Sava izlila se iz korita Reporterka: Paula Osojnik

Posted by 24sata on 17. rujna 2017

TUČA U ROVIŠĆU KOD BJELOVARA

Pokretanje videa...

Tuča u Rovišću 01:09

Nakon središnje Dalmacije, obilne kiše preplavile su i velik dio Primorja i Istre. Za sjeverni Jadran te gorsku Hrvatsku na snazi narančasto upozorenje Meteoalarma. Više od 100 litara po četvornom metru palo je u Crikvenici, Selcu i Novom Vinodolskom, a oborine nisu zaobišle ni otok Krk kao ni istarski Labin i Muntrilj. 

Prema neslužbenim podacima, sinoć su u Crikvenici pale 183 litre po četvornom metru, a tijekom protekla 24 sata u Krku 94 litre i u Delnicama 65.

DELNICE

Pokretanje videa...

00:16

Tako se u Crikvenici izlio iz korita potok Dubračina te poplavio okolno područje. Pod vodom je cijelo glavno gradsko parkiralište uz more, kao i drugi dijelovi najužeg centra.

Voda je prodrla i u gradsku sportsku dvoranu te osnovnu školu te vatrogasci crpe vodu uz tih objekata. Poplavljene su i neke privatne kuće, doznaje se od vatrogasaca. Tijekom jutra obavili su četrdesetak intervencija.

POPLAVLJENJE ULICE U SELCU

U Novom Vinodolskom je zbog velike količine vode zatvorena cesta Bribir-Novi Vinodolski u zoni trgovačkih centara.

Na Krku je kiša izazvala najviše problema u središnjem dijelu otoka na području Malinske, Omišlja i Dobrinja te su i tamo vatrogasci morali dvadesetak puta izlaziti na intervencije.

RAB

Pokretanje videa...

00:17

U mjestima Buševec i Rakitovec pored Velike Gorice pala je tuča i u 15 minuta zatrpala cijelo dvorište, javio nam je čitatelj. Tuča kod Velike Gorice bila je toliko jaka da su nam čitatelji koji su vozili javili kako su morali stati uz cestu i pričekati da prođe, a jedan čitatelj iz Kloštara Podravskog kod Koprivnice nam je javio da mu je led razbio glavu dok je pokrivao auto. 

Tuča veličine oraha padala je i na području Dugog Sela, Zagreba. Na Rabu je bujica poplavila ulice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Božinović: 'Mi smo napravili sjajan rezultat...'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Božinović: 'Mi smo napravili sjajan rezultat...'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke