Obavijesti

News

Potpuni odmor i užitak u biogradskom Hotelu Adria

Potpuni odmor i užitak u biogradskom Hotelu Adria
7

Hotel Adria smješten je u prekrasnoj borovoj šumi, udaljen 350 metara od glavne biogradske plaže Soline i samo 800 metara od centra

Raspolaže sa 208 suvremeno opremljenih soba- sve su klimatizirane: imaju balkon, tuš, WC, minibar, telefon, satTV.

Hotelski restoran

Ima kapacitet 200 sjedećih mjesta a uz dodatnih 140 na terasi s all inclusive ponudom, pogodan je za organizaciju raznih domjenaka, coctail party-a, svadbenih svečanosti i poslovnih ručkova, a zahvaljujući vrhunskoj kuhinji sa širokim izborom nacionalnih i internacionalnih jela, i za različite gastronomske priredbe i manifestacije.

Kongresni sadržaji
Hotel se bavi organizacijom raznih sastanaka, seminara, prezentacija i kongresa te raspolaže  suvremenom tehničkom opremom. Hotel Adria ima tri kongresne dvorane od kojih je jedna dvorana sa 170 sjedećih mjesta, a ostale dvije  sa 30 sjedećih mjesta.


Poliklinika Adria K Centar -  zdravstveni turizam 
Hotel Adria ima uspješnu višegodišnju suradnju sa zagrebačkom Poliklinikom K-centar, čija je poslovna jedinica Adria K-centar glavni nositelj medicinskog programa. Osnova medicinskog programa je prevencija, liječenje i rehabilitacija mišićno skeletnih bolesti koje su jedan od najvećih zdravstvenih problema naše civilizacije. Posebno je značajno naglasiti da se u tome primjenjuje najnoviji koncept liječenja prema „BAR“ modelu koja predstavlja kombinaciju najsuvremenijih metoda za poboljšanje bio-mehanike skeleta i funkcionalne sposobnosti skeleta, kao što su Izokinetička dinamometrija i MBST-terapijska nuklearna magnetska rezonanca, najnovija metoda regenerativne medicine i jedina metoda kojom je moguće potaknuti regeneraciju hrskavice i formiranje kosti. 

Upravo zbog ovog jedinstvenog medicinskog programa Adria K centar je prepoznat u Europi i svijetu.
Uvodeći nove medicinske standarde te obogaćujući turističku ponudu, Hotel Adria je otvorio nove mogućnosti razvoja zdravstvenog i medicinskog turizma, kako u Biogradu, tako i u njegovoj okolici


Ponuda hotela

Tijekom glavne turističke sezone hotel Adria se tržišno pozicionirao kao obiteljski hotel sa all inclusive ponudom, dok u pred i posezoni prima domaće i inozemne grupe koje odabiru Biograd za aktivno  mjesto odmora ili su na proputovanju prema južnim jadranskim destinacijama.


Uz osnovne turističko-ugostiteljske usluge hotel nudi Adria Bio wellness programe koji
uključuju haloterapiju (slana soba za djecu i odrasle), parnu kupelj i saunu, aromamasaže s eteričnim uljima (masaže, tretmani lica i tijela), koji mogu pomoći pri otklanjanju kroničnih i alergijskih poremećaja, respiratornih tegoba, stresa i iscrpljenosti na prirodan način.


Hotel Adria je iznimno orijentiran  prema aktivnom odmoru: 
Raspolaže sa dva otvorena i jednim zatvorenim bazenom, dvoranom za fitness, natkrivenom polivalentnom  sportskom  dvoranom za mali nogomet, košarku, rukomet, tenis, boćalište, terenom  za odbojku na pijesku , stolni tenis te prirodnim pješačkim stazama za rekreaciju odraslih i djece. 


S obzirom na bogatstvo povijesno-kulturne baštine grada Biograda na Moru i prirodno-atraktivne pogodnosti biogradskog kraja hotel Adria je u mogućnosti ponuditi široku lepezu atraktivnih izletničkih aktivnosti, od posjeta obližnjih nacionalnih parkova i parkova prirode do posjeta većim gradskim središtima i autohtonim seoskim gospodarstvima u njegovoj neposrednoj blizini.


Posjetite nas i uvjerite se u kvalitetu naše ponude.


Dobrodošli u hotel Adria, dobrodošli u Biograd na Moru.

Više informacija doznajte na stranicama:

Web: www.hoteladria.hr
Facebook: https://www.facebook.com/www.hoteladria.hr/
Instagram: https://www.instagram.com/hotel.adria.biograd/?hl=hr
Twitter: https://twitter.com/ADRIABiograd
 

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.