Obavijesti

News

Komentari 15

Potraga za Slovencem koji je nestao u Drini i dalje traje

Potraga za Slovencem koji je nestao u Drini i dalje traje
1

Andrej Beuc (34) je u nedjelju skočio sa zvorničkog mosta s visine od 20 metara. Izronio je iz mutne Drine, a onda ga je nešto naglo povuklo pod vodu

VIDEO

U Zvorniku (BiH) nastavljena je potraga za Andrejom Beucom (34), državljaninom Slovenije koji je u nedjelju sa zvorničkog mosta s visine od 20 metara skočio u rijeku Drinu. Beuc je bio jedan od sudionika međunarodnog natjecanja u skokovima u vodu u okviru manifestacije Zvorničko ljeto.

Potonuo pod vodu

Zbog izvrsnog skoka zaradio je pljesak publike, izronio je iz mutne Drine mahnuo je stisnutom šakom, potvrdivši time svoje zadovoljstvo skokom, a onda ga je nešto naglo povuklo pod vodu. Nekoliko puta se pokušao tome oduprijeti, ali je zatim potonuo pod vodu. Spasioci u čamcima koji su bili u blizini, prišli su Beucu, no, nije jasno zašto su oklijevali da skoče u vodu, jer Beuc je još pred njima iz vode pokazao ruku. Tek nakon negodovanja publike jedan od ronilaca je skočio u vodu, dok su ostali u čamcima sve to promatrali. Beuca nisu našli treći dan i upitno je što se točno dogodilo.

Andrej Beuc iz Krškog i profesionalni je padobranac

On dva dana prije skokova u Zvorniku nije htio skakati u Jajcu jer po njemu uvjeti za skokove nisu bili dobri. Pripadnici ronilačkih klubova TRB iz Bijeljine i Nemo iz Brčkog nastaviti će nesretnim skakačem. Član Ronilačkog kluba TRB Bato Gajić rekao je da su uvjeti za potragu loši, jer je voda mutna i vidljivost veoma mala. Gajić je naveo da je pretraženo mjesto skoka u vodu i oko skoka, nakon čega se pretraga proširuje nizvodno na priobalni dio Drine.

Prema njegovim riječima, nezahvalno je davati prognoze kada bi utopljenik mogao biti pronađen.

- Danas nismo uspjeli da ga pronađemo, da li ćemo sutra ili za dan-dva, vidjeti ćemo. Nažalost, postoji mogućnost da nikada ne bude nađen, jer se to događa na Drini -  rekao je utorak Bato Gajić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"