News

Komentari 72

Potresni detalji tragedije: Tata je pokušao do djece, zaglavila su se vrata. Umrlo 4 mališana

Potresni detalji tragedije: Tata je pokušao do djece, zaglavila su se vrata. Umrlo 4 mališana

U Novom Pazaru u Srbiji u požaru su stradali blizanci stari tri godine, dijete od dvije godine i beba. Otac koji ih je pokušao spasiti ima opečeno 45% tijela i u teškom je stanju u bolnici. Majka je stabilno

U Novom Pazaru u strašnoj tragediji stradalo je četvero djece, najmlađe je imalo tek šest mjeseci. Majka i otac su s opekotinama drugog, trećeg i četvrtog stupnja završili u bolnici. 

Kako piše sandzakdanas.rs otac poginule djece je Egipćanin, a majka Bošnjakinja, a poginuli su blizanci stari tri godine, dijete od dvije godine i beba. Vatrogasci su na mjesto požara stigli za četiri minute, ali nesretnim mališanima nije bilo spasa.

Umrli su na mjestu, najvjerojatnije od gušenja monoksidom.

Pogledajte video: Tragedija u Novom Pazaru

Tata je pokušao spasiti djecu preko terase

Policija je objavila da je stigla za nekoliko minuta, ali požar je bio već u razbuktaloj fazi.

Objavljeni su potresni detalji pokušaja spašavanja djece.

Rođak: Grijali su se na peć i grijalice, znate kako to ide

Kako je ranije objavljeno, prolaznici i susjedi pokušali su pomoći kad su vidjeli da stan u prizemlju gori, ali vatra je bila prejaka.

Otac je pokušao spasiti djecu preko terase, ali nije uspio probiti vrata koja su se zaglavila. 

- Grijali su se na peć i grijalice na struju. Znate kako to ide, stvari ostavljaju da se suše, vjerojatno se nešto zapalilo. Majka djece je moja sestra, udana je za Egipćanina. Djece im više nema, a i oni su u teškom stanju - rekao je za sandzakdanas.rs jedan od članova obitelji.

Otac na 45% površine tijela ima opekotine drugog, trećeg i četvrtog stupnja, majka ima opekotine drugog i trećeg stupnja. Otac je u teškom stanju i hitno su ga prebacili u Beograd, dok je majka stabilno i nalazi se u novopazarskoj bolnici.

Najčitaniji članci