News

Komentari 30

Potukli se u klubu zbog droge: Uhitili su i posljednjeg krivca

Potukli se u klubu zbog droge: Uhitili su i posljednjeg krivca

Neslužbeno doznajemo da je upravo Hodžić zadao prve vrlo brutalne udarce 41-godišnjaku, nakon čega su navalili ostali, a zadarski policajci navodno su cijelo ovo vrijeme znali  gdje je osumnjičeni

Uhićen je Sanel Hodžić, 30-godišnjak koji je sudjelovao u tučnjavi ispred kluba na Branimirovoj obali u Zadru, kada je šestorica muškaraca pretukla 41-godišnjaka 20. srpnja. Otada je za njim bila raspisana tjeralica, a uhitili su ga krim policajci iz Zadra u suradnji s kolegama ličko-senjske i karlovačke policijske uprave. Našli su ga na području Slunja, a završio je u istražnom zatvoru u Zadru.

Neslužbeno doznajemo da je upravo Hodžić zadao prve vrlo brutalne udarce 41-godišnjaku, nakon čega su navalili ostali, a zadarski policajci navodno su cijelo ovo vrijeme znali  gdje je osumnjičeni, ali i da je u međuvremenu imao prometnu nesreću pa su ga iz nekog razloga pustili da se opravi prije nego ga uhite.

Pretučeni muškarac je, prema pisanju Zadarskog, htio ući u toalet kluba na zadarskoj Branimirovoj obali u kojem je šestorka konzumirala drogu. Najprije su se na njega izvikali, a onda ga i pretukli šakama i nogama ispred kluba, pred očima šokiranih gostiju. Navodno su mu slomili ruku i nos.

Među napadačima je tada bio i  23-godišnji Josip Maršan, donedavno velika nada hrvatskog rukometa u prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi. Igrao je za Umag, zabijao golove i bio  na pragu odlaska u redove najbolje hrvatske momčadi dok ga u ožujku ove godine Hrvatski rukometni savez nije suspendirao na dvije godine jer je bio pozitivan na doping testu: našli su mu kokain u krvi, a Rukometni klub Umag raskinuo s njime ugovor.

Najčitaniji članci