Obavijesti

News

Komentari 30

Potukli se u klubu zbog droge: Uhitili su i posljednjeg krivca

Potukli se u klubu zbog droge: Uhitili su i posljednjeg krivca
3

Neslužbeno doznajemo da je upravo Hodžić zadao prve vrlo brutalne udarce 41-godišnjaku, nakon čega su navalili ostali, a zadarski policajci navodno su cijelo ovo vrijeme znali  gdje je osumnjičeni

Uhićen je Sanel Hodžić, 30-godišnjak koji je sudjelovao u tučnjavi ispred kluba na Branimirovoj obali u Zadru, kada je šestorica muškaraca pretukla 41-godišnjaka 20. srpnja. Otada je za njim bila raspisana tjeralica, a uhitili su ga krim policajci iz Zadra u suradnji s kolegama ličko-senjske i karlovačke policijske uprave. Našli su ga na području Slunja, a završio je u istražnom zatvoru u Zadru.

Neslužbeno doznajemo da je upravo Hodžić zadao prve vrlo brutalne udarce 41-godišnjaku, nakon čega su navalili ostali, a zadarski policajci navodno su cijelo ovo vrijeme znali  gdje je osumnjičeni, ali i da je u međuvremenu imao prometnu nesreću pa su ga iz nekog razloga pustili da se opravi prije nego ga uhite.

Priveli redare zbog brutalnog premlaćivanja muškarca (41)
Priveli redare zbog brutalnog premlaćivanja muškarca (41)

Pretučeni muškarac je, prema pisanju Zadarskog, htio ući u toalet kluba na zadarskoj Branimirovoj obali u kojem je šestorka konzumirala drogu. Najprije su se na njega izvikali, a onda ga i pretukli šakama i nogama ispred kluba, pred očima šokiranih gostiju. Navodno su mu slomili ruku i nos.

Među napadačima je tada bio i  23-godišnji Josip Maršan, donedavno velika nada hrvatskog rukometa u prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi. Igrao je za Umag, zabijao golove i bio  na pragu odlaska u redove najbolje hrvatske momčadi dok ga u ožujku ove godine Hrvatski rukometni savez nije suspendirao na dvije godine jer je bio pozitivan na doping testu: našli su mu kokain u krvi, a Rukometni klub Umag raskinuo s njime ugovor.