Obavijesti

News

Komentari 3

Požar u Velikoj Kladuši: Trojica policajaca i migrant ozlijeđeni

Na području Unsko-sanske županije i dalje boravi više tisuća ilegalnih migranata, koji iz tog dijela BiH pokušavaju nastaviti put ka Hrvatskoj. Smješteni su uglavnom na području Velike Kladuše te u okolici Bihaća

VIDEO

Jedan ilegalni migrant teško je ozlijeđen, a trojica policajaca zadobili su lakše ozljede u požaru koji je izbio u policijskoj postaji u Velikoj Kladuši, potvrdila je u ponedjeljak glasnogovornica MUP-a Unsko-sanske županije Snežana Galić.

Incident se zbio u nedjelju navečer nakon što su policajci priveli dvojicu migranata osumnjičenih za sudjelovanje u krađi.

Kako je Galić pojasnila lokalnim medijima migranti, migranti su bili pod utjecajem alkohola te su odbijali svaku suradnju s policijom pa su privedeni u policijsku postaju i tamo smješteni u dvije odvojene zatvorske ćelije.

Nešto prije 21 sat izbio je požar u jednoj od njih pri čemu je teške opekline zadobio pritvoreni migrant, a policajci koji su su se tamo nalazili otrovali su se dimom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gasitelji koji su tamo ubrzo stigli lokalizirali su požar nakon sat vremena, a ozlijeđeni migrant smješten je na liječenje u Županijsku bolnicu u Bihaću.

"U tijeku je očevid i tek nakon toga znat ćemo kako je došlo do požara", kazala je Galić.

Na području Unsko-sanske županije i dalje boravi više tisuća ilegalnih migranata, koji iz tog dijela BiH pokušavaju nastaviti put ka Hrvatskoj.

Smješteni su uglavnom na području Velike Kladuše te u okolici Bihaća, gdje je u tijeku podizanje novog velikog prihvatnog centra u nekadašnjim pogonima tvornice "Bira".

Tamo je trenutačno smještaj osiguran za oko 1300 osoba, a moguće je dodatno proširenje smještajnih kapaciteta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.