Obavijesti

News

Poziv vozačima: traju prijave za akciju NEOmoguća misija 2

Poziv vozačima: traju prijave za akciju NEOmoguća misija 2
10

Svakim danom pristiže sve veći broj prijava za sudjelovanje u akciji NEOmoguća misija 2

Na ovogodišnju akciju NEOmoguća misija 2 u kojoj će spretni servis za sve marke vozila AutoZubak Neostara besplatno dotjerati automobile tri sretna dobitnika te im omogućiti, popravljajući nepopravljivo, da svom limenom ljubimcu ponovno udahnu novu mladost ali i vrate stari sjaj pristižu nove prijave iz cijele Hrvatske.  

Maštoviti opisi kvarova i oštećenja koja muče neke automobile te dirljive priče prijavljenih sudionika pokazuju koliko važnu i nezamjenjivu ulogu ima automobil u svakodnevnom praktičnom životu. Stoga ako je i vašem limenom ljubimcu potreban popravak kako bi bio siguran za vožnju i bezbrižna putovanja lišena nezgoda i nepredviđenih situacija ne propustite priliku za sudjelovanje u ovoj jedinstvenoj akciji. Trenutno pristigle prijave temeljito pregledava i procjenjuje selekcijski tim koji će i posljednju pristiglu prijavu pomno razmotriti prije nego što odabere kandidate za predselekciju. Tročlani žiri potom će odabrati tri finalista odnosno tri sretna dobitnika potpunog makeovera limenog ljubimca.

U slučaju da vaš automobil otežano radi, otkazuje poslušnost ili vam zadaje razne poteškoće i probleme, na jednostavan i brz način, još ga uvijek stignete prijaviti i kandidirati za sudjelovanje u akciji NEOmoguća misija 2. Kako bi uspješno poslali svoju prijavu, prvi korak uključuje posjećivanje internetske stranice www.neomogucamisija.com na kojoj je potrebno ispuniti online obrazac te priložiti tri fotografije vašeg automobila do 15. travnja 2015. uz podsjetnik kako će veće šanse pri odabiru imati vlasnici onih automobila koji što detaljnije opišu sebe kao i oštećenja koja muče njihovog limenog ljubimca.


Nakon odabira automobila, mreža servisa AutoZubak Neostar, u kojima se održavaju i popravljaju automobili svih marki,  ponovno će izazvati i testirati vlastite servisere kako bi pokazali koliko su dorasli zahtjevnim popravcima automobila ovogodišnjih dobitnika.  U sve detalje, uz upoznavanje s dobitnicima te praćenje tijeka transformacije kroz koje će automobili proći, bit će upućeni  gledatelji RTL Televizije u čijem programu će se prikazati emisije o dobitnicima i tijeku popravaka. Naravno, cijeli će proces preobrazbe pratiti i novinari 24sata čiji čitatelji će imati prilike doznati koje teškoće muče automobile Hrvata te kako ih serviseri u AutoZubak Neostaru uklanjaju. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...