Obavijesti

News

Poznate oduševila Havana Club Mojito Embassy radionica

Poznate oduševila Havana Club Mojito Embassy radionica
4

Ljeto je idealno vrijeme za Havana Club Mojito Embassy „pop up“ bar i radionicu. Brojni poznati na Strossu su potražili spas od vrućina uz ledeni mojito i ritam salse

Visoke temperature, salsa i mojito – idealna su kombinacija za savršenu ljetnu večer, a upravo se takva održala na prepunom zagrebačkom Strossmayerovom šetalištu u sklopu popularnog „Ljeta na Strossu“. Na jedinstvenoj Havana Club Mojito Embassy radionici Zagrepčani su naučili kako izraditi autentični mojito na kubanski način uz Havana Club 3 Años rum. Među brojnim ljubiteljima kubanske kulture bili su koreograf Igor Barberić, novinarka i voditeljica Edita Misirić Vrkljan sa suprugom Javorom Vrkljanom, voditeljica Barbara Radulović, trener Mario Valentić, glumica Mirna Medaković, arhitektica Nina Mia Čikeš, dizajneri Twins i Diana Viljevac, dr. Igor Štagljar i mnogi drugi.

Vrhunski Havanini koktel majstori pretvorili su se na jednu večer u prave „cantinerose“ – kubanske koktel umjetnike koji su svim znatiželjnicima otkrili koji su sve sastojci potrebni za jedan od najstarijih kubanskih koktela - mojito. Svaki pravi „cantinero“ razumije da je temelj pravog, izvornog mojita Havana Club 3 Años rum pomiješan sa sokom od limete, gaziranom vodom i metvicom, zaslađen šećerom, te rashlađen kockicama leda.

Tijekom senzualne kubanske večeri mirisi i okusi Kube u potpunosti su zavladali Strossom u čemu je uživala i voditeljica Barbara Radulović: „Havana Club svake godine dovodi dašak Kube u Zagreb i razbudi ga. Ovo je jedinstveni događaj na kojem se u potpunosti može osjetiti kubanska atmosfera i na jednom mjestu doživjeti sve elemente tog egzotičnog načina života.“

Posjetitelji su ispijali osvježavajuće koktele i uživali u zaraznim ritmovima grupe Cubismo. Uz profesionalne salsa plesače, na ples su pozivali i Mario Valentić i Mirna Medaković, poznati po svojoj ljubavi prema kubanskim ritmovima.

Više informacija o Havana Clubu potražite na Facebook fan stranici Havana Club.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.