Obavijesti

Promo sadržaj

Požurite! Sve što kupite u Meblu umanjeno je za iznos PDV-a

Požurite! Sve što kupite u Meblu umanjeno je za iznos PDV-a
9

Do 20. prosinca Meblo trade ima super akciju za svoje kupce. Sve što izabarete – namještaj i dekori - umanjeni su za iznos PDV-a! Kuhinje po mjeri, garniture s ležajem za svakodnevno spavanje, ugradbeni ormari, kreveti i madraci, pločice... Sve što poželite je na jednom mjestu i to po nižim cijenama...

Dođite u Meblo trade po božićni poklon – namještaj i dekori prodaju se po cijenama umanjenim za iznos PDV-a! Kuhinje po mjeri, garniture s ležajem za svakodnevno spavanje, ugradbeni ormari, kreveti i madraci, keramičke pločice … po cijenama umanjenim za iznos PDV samo do 20.12. Više na meblo.hr!


Pored dizajnerskih kolekcija namještaja, višenamjenskih garnitura za sjedenje, atraktivnih kuhinja, spavaćih i dječjih soba na raspologanju su i Meblo trade savjetnici za uređenje interijera. 

Meblo Trade ortopedski madraci sinonim su za dobar san i maksimalnu udobnost tijekom noći. Prateći najnovija otkrića, stvorili smo ortopedske madrace koji će pružiti savršenu potporu leđima i vratnoj kralježnici.

Madraci od memorijske, poliuretanske ili hladno-lijevane pjene, s džepićastim ili bonell oprugama, sa skidivim antialergijskim navlakama osigurat će najudobniji san i odmor. U prosincu je u tijeku akcija madrac + gratis podnica, posteljina i anatomski jastuk te akcija madraci 1+1 gratis ! Iskoritite priliku za kupnju kompleta za zdravo spavanje po najpovoljnijim uvjetima.


Osigurana je dostava i montaža na željenu adresu, kompletan servis uz naknadnu provjeru zadovoljstva klijenata. Uz blagdanske popuste na raspologanju je mogućnost otplate na 12 rata bez kamata.
Posjetite Meblo Trade salone i webshop i odaberite svoj blagdanski pokon !
Više na www.meblo.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.
PROMO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.

“Da ja vodim ovu tvrtku, donosile bi se drugačije odluke”: Hrvati su na poslu najzadovoljniji suradnjom s kolegama, ali nisu lojalni svom poslodavcu

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“
PROMO

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“

Pedagoški šumski centar „ŠUMSKI RADOZNALACI“ je jedinstveni Centar u Hrvatskoj, lociran u srcu prirode, u Našicama. To je mjesto gdje djeca, u manjim skupinama, iskustveno uče kroz igru u prirodi, u okruženju predivnih šuma i cvjetnih livada.
Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske
PROMO

Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske

Podrška lokalnim klubovima za rast I razvoj mladih boksačkih talenata